TV 2 Sumo kutter PlayStation-støtte

79

TV 2 Sumo har kunngjort at de vil kutte støtten for PlayStation-plattformen, noe som betyr at brukere ikke lenger vil kunne strømme innholdet på sine PlayStation 3 og PlayStation 4-konsoller. Les videre for å finne alternative måter å se TV 2 Sumo på ulike enheter.

TV 2 Sumo har kunngjort at de vil kutte støtten for PlayStation-plattformen, noe som betyr at brukere ikke lenger vil kunne strømme innholdet på sine PlayStation 3 og PlayStation 4-konsoller. Denne avgjørelsen kommer som en del av en strategisk vurdering av tilgjengeligheten til TV 2 Sumo på ulike plattformer. Fra og med mandag 15. mars 2021 vil TV 2 Sumo-appen ikke lenger fungere på disse spillkonsollene.

Nå får Sumo frakoblet modus - ITavisen
Bildekilde: itavisen.no

Årsaken bak avgjørelsen

Ifølge TV 2 Sumo er hovedårsaken bak kuttet av PlayStation-støtte at PlayStation 4 er en syv år gammel konsoll som ikke lenger mottar hyppige oppdateringer fra produsenten. Denne eldre konsollen mangler også den nødvendige ytelsen for å gi en optimal brukeropplevelse. Til tross for lanseringen av PlayStation 5, har det ikke blitt utviklet en app for denne nyeste konsollen heller.

TV 2 peker på at bruken av deres strømmetjeneste på spillkonsollene har vært svært begrenset, samtidig som det er kostbart å opprettholde støtten for disse plattformene. Derfor har de ingen planer om å gjeninnføre appstøtte for PlayStation-konsoller.

Sony avslører ny håndholdt Playstation - TV 2
Bildekilde: www.tv2.no

Alternativer for TV 2 Sumo-kunder

Selv om støtten for PlayStation-plattformen blir avviklet, har TV 2 Sumo flere alternative måter å se innholdet på. Mange av deres kunder har allerede smart-TV-er med innebygde apper, som gir dem muligheten til å fortsette å bruke TV 2 Sumo på disse enhetene. I tillegg tilbyr TV 2 Sumo støtte for andre enheter som kan kobles direkte til TV-apparatet, for eksempel Chromecast.

Her er noen av alternativene for å se TV 2 Sumo:

Smart TV

TV 2 Sumo-appen er tilgjengelig for Samsung og LG Smart TV.

Android TV

Se på TV 2 Sumo ved å bruke appen på Android TV eller ved å koble til en Android TV-boks.

Apple TV

TV 2 Sumo støtter Apple TV 4 og Apple TV 4K. Hvis appen ikke er forhåndsinstallert, kan den lastes ned fra AppStore.

TV-boks fra TV-leverandør

TV 2 Play er forhåndsinstallert på flere TV-bokser. Sjekk med din TV-leverandør for mer informasjon om tilgang.

Chromecast

Du kan overføre bildet fra en mobil, nettbrett eller PC til TV-en ved hjelp av Chromecast.

Mobil og nettbrett

TV 2 Sumo-appen kan lastes ned på mobiltelefoner og nettbrett, slik at du kan se innholdet uansett hvor du er.

PC eller Mac

Se TV 2 Sumo i nettleseren på datamaskinen din eller overfør bildet til en større skjerm ved hjelp av en HDMI-kabel.

TV 2 Sumo - En norsk strømmetjeneste

TV 2 Sumo er en populær norsk strømmetjeneste som eies av TV 2. Tjenesten tilbyr et bredt utvalg av TV-programmer, filmer, dokumentarer og sport til sine abonnenter. Beslutningen om å avslutte støtten for PlayStation-plattformen ble tatt som et ledd i TV 2 Sumo's strategiske tilnærming til tilgjengelighet på ulike plattformer.

TV 2 Sumo har understreket at de kontinuerlig jobber med å opprettholde tilgjengeligheten på andre populære plattformer og fortsetter å investere i utviklingen av sin strømmetjeneste for å møte brukernes behov. Selv om støtten for PlayStation blir avviklet, vil TV 2 Sumo fortsatt tilby et bredt spekter av alternativer for å nyte innholdet deres.

Logg inn på TV, med eller uten QR-kode - Bruke TV 2 Play | TV 2 Hjelp
Bildekilde: hjelp.tv2.no

Hva vil Wiki fortelle oss?

TV 2 Sumo er en norsk strømmetjeneste som eies av TV 2. Tjenesten tilbyr et bredt utvalg av TV-programmer, filmer, dokumentarer og sport til sine abonnenter. I februar 2023 kunngjorde TV 2 Sumo at de ville kutte støtten for PlayStation, og dermed slutte å tilby sin strømmetjeneste på PlayStation-plattformen.

Beslutningen om å kutte PlayStation-støtte kom som en del av en strategisk vurdering av TV 2 Sumo's tilgjengelighet på forskjellige plattformer. Ifølge en talsperson fra TV 2 Sumo var det en nedgang i antall brukere som benyttet seg av tjenesten gjennom PlayStation, og dermed ble det besluttet å avslutte støtten for denne plattformen.

Dette betyr at PlayStation-brukere ikke lenger vil kunne strømme TV 2 Sumo-innhold direkte fra sin konsoll. Abonnenter som ønsker å fortsette å bruke TV 2 Sumo, vil måtte benytte seg av andre kompatible enheter som smarttelefoner, nettbrett, smart-TV-er eller datamaskiner.

TV 2 Sumo har imidlertid understreket at de fortsatt vil jobbe med å opprettholde tilgjengeligheten på andre plattformer, og at de fortsetter å investere i utviklingen av sin strømmetjeneste for å møte brukernes behov.

Folk spør også

Er TV 2 Play og TV 2 SUMO det samme?

Den abonnementsbaserte strmmetjenesten TV 2 Play (tidligere TV 2 Sumo) gir brukerne tilgang til TV 2s programmer, samt et stort utvalg filmer og serier fra blant andre C More og Hayu.

Fullstendig svar på medienorge.uib.no


Hvordan får jeg TV 2 Play På mitt Smart TV?

Kom i gang med TV 2 Play Basis G til RiksTV-appen p din Smart TV.Finn innhold som er merket med TV 2 Play.Last ned TV 2 Play-appen om du ikke har gjort det fr, klikk p Last ned TV 2 Play.Nr den er lastet ned, g tilbake til RiksTV-appen og klikk Se i TV 2 Play.N er du i TV 2 Play appen, klikk Logg inn.

Fullstendig svar på www.rikstv.no


Hvordan kan man se TV 2 Play gratis?

Hvis du allerede har en konto til TV 2 Play, kan du koble den sammen med T-We abonnementet ditt. P den mten fr du basis-pakken uten ekstra kostnad, og du fr rabatt om du vil oppgradere til pakker med mer innhold.

Fullstendig svar på www.telenor.no


Hva er forskjellen på TV 2 og TV 2 Play?

Hva er forskjellen p TV 2 Play Basis og TV 2 Total? TV 2 Play Basis gir deg tilgang til et bredt utvalg av filmer, TV-serier, nyheter, aktualitetsprogrammer og underholdning fra TV 2. Dette er en strmmetjeneste som lar deg se innholdet nr det passer for deg, p forskjellige enheter som TV, nettbrett eller mobil.

Fullstendig svar på www.rikstv.no


Videoer

आखिर कैसे होती है रेप की जाँच ? | Two Finger Test Kaise Hota Hai | Rape Janch Kaise Hoti Hai

DEEVINCHUMU DEVA | దీవించుము దేవా | ENOSH KUMAR | HEAVEN JOY| Latest New Telugu Christian songs 2022

Grizzy és a lemmingek | Afrika | Cartoonito

Whos that Pokémon 👻

Meray Paas Tum Ho Episode 12 | Ayeza Khan | Humayun Saeed | Adnan Siddiqui | Hira Salman

Game Board making | Ludo Game Board | Game Board | #gameboard #youtubeshorts | #Shorts

John Cena vs Lakshmi Shahaji WWE Smackdown Today

khan baba bending frypan on one hand😱😱😱. #pakistanihulk #worldstrongestman #khanbaba #viralvideo