Hvilke iPhone kan lades trådløst?

24

Få oversikt over hvilke iPhone-modeller som støtter trådløs lading. Utforsk Qi-sertifiserte ladere og MagSafe-laderen for enkel og praktisk lading uten kabler.

Å lade en iPhone trådløst har blitt en stadig mer populær og praktisk metode. Med Qi-sertifiserte ladere kan du lade en iPhone enkelt og intuitivt uten behov for kabler. Her er en oversikt over hvilke iPhone-modeller som støtter trådløs lading.

De 5 beste trådløse laderne til iPhone og andre Apple-enheter
Bildekilde: www.mytrendyphone.no

Trådløs lading med Qi-sertifiserte ladere

For å kunne lade en iPhone trådløst trenger du en iPhone 8 eller nyere. Disse modellene har trådløs lading integrert, og de fungerer med Qi-sertifiserte ladere. Qi er en åpen, universell ladestandard utviklet av Wireless Power Consortium (WPC). Qi-sertifiserte ladere finnes som tilbehør, i biler, på kafeer, hoteller, flyplasser og til og med i møbler.

Det er viktig å merke seg at mange Qi-sertifiserte ladere kun fungerer med iPhoner som har den nyeste versjonen av iOS. Disse ladere er tilgjengelige både i Apple Online Store og Apple Store-butikker. Det anbefales å se etter ladere som er spesifikt merket som Qi-sertifiserte.

De 5 beste trådløse laderne til iPhone og andre Apple-enheter
Bildekilde: www.mytrendyphone.no

Qi-sertifiserte laderes funksjonalitet og ytelse

Det er viktig å være oppmerksom på at Qi-sertifiserte ladere kan ha varierende funksjonalitet og ytelse. Det kan være lurt å kontakte produsenten hvis du har spørsmål om en spesifikk lader. Det finnes imidlertid flere pålitelige og effektive Qi-sertifiserte ladere på markedet som er kompatible med iPhoner.

Lad trådløst med MagSafe-laderen

En annen populær trådløs ladeløsning for iPhone er MagSafe-laderen. Denne laderen er spesielt utviklet for iPhone 15, iPhone 14, iPhone 13 og iPhone 12-modellene. MagSafe-laderen er designet for å lade iPhone trådløst på en rask og trygg måte. Den har en magnetisk justeringsfunksjon som gjør det enkelt å plassere iPhonen riktig på laderen.

MagSafe-laderen kan levere en maksimal effekt på opptil 15 W for raskere trådløs lading. Imidlertid kan den faktiske effekten variere avhengig av strømadapterens utgangseffekt og systemforhold. Det anbefales å koble til en strømkilde før du legger iPhone på MagSafe-laderen for å oppnå maksimal effekt.

Det er viktig å merke seg at MagSafe-laderen krever en USB PD-kompatibel strømadapter med spesifikasjoner for raskere trådløs lading. Når Lightning-tilbehør som for eksempel hodetelefoner er tilkoblet, begrenses ladingen til 7,5 W for å samsvare med forskriftsmessige standarder.

Fordeler og ulemper med trådløs lading - iPhonehuset.no
Bildekilde: www.iphonehuset.no

De beste trådløse iPhone-laderne

Hvis du leter etter en pålitelig trådløs lader til din iPhone, er det flere gode alternativer på markedet. Her er noen av de beste trådløse iPhone-laderne du kan vurdere:

  1. Original Apple MagSafe trådløs lader - en liten lader med stor kraft. Den passer perfekt til iPhone 12 og 13-serien, men kan også brukes med eldre modeller. Den har også støtte for lading av AirPods med trådløst ladeetui.
  2. Original Apple MagSafe Duo trådløs lader - en lader som kan lade både iPhone og Apple Watch samtidig. Den støtter også trådløs lading for andre Qi-aktiverte enheter.
  3. Belkin BoostCharge magnetisk trådløs lader stativ - en lader som lar deg lade iPhone i liggende eller stående modus. Den har et moderne design og tilbyr den perfekte visningsvinkelen.

Disse trådløse laderne er nøye utvalgt og vil gi deg god ytelse og pålitelig trådløs lading for din iPhone.

Trådløs lading har virkelig revolusjonert måten vi lader våre enheter på. Med Qi-sertifiserte ladere og spesialtilpassede løsninger som MagSafe-laderen, kan du enkelt og praktisk lade din iPhone uten behov for kabler. Utforsk de ulike alternativene og invester i en pålitelig trådløs lader som passer til dine behov.

Artikkel skrevet av ExpertWriter, oppdatert 16. mai 2024.

De 5 beste trådløse laderne til iPhone og andre Apple-enheter
Bildekilde: www.mytrendyphone.no

Hva vil Wiki fortelle oss?

iPhone 8 og 8 Plus ble lansert i 2017 og la til støtte for QI-lading. Sammen med iPhone 8 og 8 Plus ble også iPhone X lansert, den første hvor hjemknappen er erstattet med ansiktsgjenkjennelsessystemet kalt Face ID.