Hvordan få Street View på Google Maps?

46

Utforsk hvordan du kan få Street View på Google Maps og dra nytte av denne fantastiske funksjonen. Finn historiske bilder, få forhåndsvisning av veibeskrivelser og rapporter problemer for en bedre opplevelse. Utforsk verden virtuelt med Google Street View.

Google Street View er en populær funksjon som lar deg utforske gatene og omgivelsene på et bestemt sted ved hjelp av 360-graders bilder. Enten du ønsker å se tilbake i tid og se hvordan et område har endret seg, eller om du bare vil utforske et ukjent sted før du besøker det, kan Street View være svært nyttig. I denne guiden vil vi gå gjennom hvordan du kan få tilgang til Street View på Google Maps og dra nytte av denne fantastiske funksjonen.

How to Get Street View on Google Maps
Bildekilde: www.lifewire.com

Finn bilder på gatenivå fra andre datoer

En av de mest spennende funksjonene ved Street View er muligheten til å se bilder på gatenivå fra ulike datoer. Dette betyr at du kan se hvordan et bestemt sted har endret seg over tid og oppdage historiske bilder fra tidligere år. For å få tilgang til disse bildene, følger du disse trinnene:

 1. Åpne Google Maps på datamaskinen din eller på mobilenheten din.
 2. Søk etter et sted eller dra og slipp den oransje "Pegmannen" på kartet for å gå inn i Street View.
 3. Klikk på det hvite klokkesymbolet øverst til venstre på skjermen.
 4. Velg ønsket dato fra listen over tilgjengelige datoer.
 5. Utforsk området og se på bildene fra den valgte datoen.

Merk at historiske bilder kanskje ikke er tilgjengelige for alle steder der Street View er tilgjengelig, men du vil fortsatt kunne utforske en rekke interessante områder.

How to See Street View on Google Maps on Android: 7 Steps
Bildekilde: www.wikihow.com

Se en forhåndsvisning av en veibeskrivelse i Street View

Hvis du ønsker å få en forhåndsvisning av en veibeskrivelse ved hjelp av Street View, kan du enkelt gjøre det ved å følge disse trinnene:

 1. Åpne Google Maps på datamaskinen din eller på mobilenheten din.
 2. Skriv inn start- og sluttdestinasjonen i søkefeltet øverst på skjermen.
 3. Klikk på "Veibeskrivelse" for å få ruteanvisninger.
 4. Velg den foreslåtte ruten og klikk på "Street View" ikonet ved siden av rutebeskrivelsen.
 5. Utforsk veien og omgivelsene med Street View.

Ved å bruke denne funksjonen kan du få en bedre forståelse av ruten du skal følge og hva du kan forvente underveis.

Rapportér Street View-problemer

Hvis du oppdager bilder på Street View som bør sensureres eller som kan være støtende, kan du rapportere problemet til Google. Her er trinnene du kan følge for å rapportere Street View-problemer:

 1. Åpne Google Maps på datamaskinen din eller på mobilenheten din.
 2. Gå til området eller stedet der problemet oppstår.
 3. Klikk på "Feil" -ikonet nederst til høyre på skjermen.
 4. Beskriv problemet i detalj og send inn rapporten.

Dette vil hjelpe Google med å forbedre kvaliteten og nøyaktigheten av Street View-bildene og sikre en bedre opplevelse for alle brukere.

How to use Street View in Google Maps - The Hindu BusinessLine
Bildekilde: www.thehindubusinessline.com

Google Street View's utvikling og fremtidige planer

Google Street View ble lansert 25. mai 2007, og siden den gang har det gradvis blitt utvidet til å omfatte flere byer og gater over hele verden. I dag kan du utforske mange forskjellige steder og oppleve 360-graders panoramautsikter fra en høyde på omtrent 2,5 meter.

I 2024 har Google introdusert en oppdatering som lar brukere se tilbake på gamle Street View-bilder direkte på sine mobile enheter. Dette gjør det enda enklere å utforske tidligere tidspunkter og se hvordan gatene har endret seg over årene. Google har også utviklet et nytt og forbedret 360-graders kamera som er mindre og lettere å bruke for å dokumentere avsidesliggende områder som øyer og fjelltopper.

Med stadig forbedringer og nye funksjoner vil Google Street View fortsette å være en verdifull ressurs for brukere som ønsker å utforske verden rundt seg virtuelt.

Sources:

How to Open Google Maps Street View in Just 1 Tap « Smartphones :: Gadget Hacks
Bildekilde: smartphones.gadgethacks.com

Hva vil Wiki fortelle oss?

Google Street View er en tjeneste under Google Maps og Google Earth som gir 360° horisontal og 290° vertikal panoramasikt av en rekke steder langsmed veier (et bilde per 10 til 20 meter, anslagsvis) rundtom i hele verden, fra en høyde på omtrent 2,5 meter. Street View ble lansert 25. mai 2007, og er gradvis utvidet til å omfatte flere byer, og i disse byene, flere gater, og også noen landlige områder.

Google Street View viser bilder tatt med 360°-kamera plassert på taket av en flåte med Chevrolet Cobalt i Nord-Amerika, Opel Astra i Europa, Holden Astra i Australia og New Zealand, Toyota Prius i Japan, Fiat Stilo i Brasil, Toyota Yaris i Sør-Afrika og Pontiac G5 i Mexico. Områder som ikke kan nås med bil, slik som områder for fotgjengere, smale gater, skibakker etc. dekkes til tider av Google Trikes (trehjulinger) eller snøscootere. På hver av disse bilene står det et 360°-kamera, en GPS-enhet for posisjonering og tre laserscannere for måling av opptil 50 meter 180° foran bilen. Også Googles egne brukere har mulighet for å laste opp sine egne 360° bilder til tjenesten.

Tilgjengelighet

██ Gjeldende dekning

██ Planlagt dekning

██ Ingen dekning

Folk spør også

Hvordan se bilder i Google Maps?

Finn bildene eller videoene dine pne Google Maps p datamaskinen.verst til venstre klikker du p Meny. Dine bidrag.Velg Bilder.

Fullstendig svar på support.google.com


Hvordan laste ned rute på Google Maps?

Velg et kart selv pne Google Maps-appen. p Android-enheten.Trykk p profilbildet ditt eller forbokstaven din. Kart for bruk uten nett.Trykk p Velg et kart selv.Juster kartet i henhold til omrdet du vil laste ned.Trykk p Last ned.

Fullstendig svar på support.google.com


Hvordan bruke Google Maps?

Start eller stopp navigeringen pne Google Maps-appen. p Android-enheten.Sk etter et sted, eller trykk p stedet p kartet.Trykk p Veibeskrivelse nederst til venstre. ... Velg nsket transportmte.Hvis andre ruter er tilgjengelige, vises de i grtt p kartet. ... For starte navigeringen, trykk p Start. ... Trykk p Lukk.

Fullstendig svar på support.google.com


Når kommer nye Google Maps bilder?

N lover ogs Google Maps gi deg oppslukende opplevelser av steder du enn ikke har beskt. Gjennom kombinere milliarder av bilder fra Street View og luftfoto, bygger de digitale modeller av ulike byer og plasser rundt om i verden. Funksjonaliteten skal lanseres senere i 2022.


Videoer

How to use the new Google Maps: Directions

How to use the new Google Maps: Search

Earth View in Google Maps

Google Maps Secrets: How Exactly Does Google Maps Work?

How to use iPhone maps | iPhone map settings | iPhone maps

Google Maps: The many dimensions of a modern map

Google Maps Hotels - Find the Perfect Location & Prices

Google Maps Navigation (Beta)