Overføring mellom ulike telefoner og operativsystemer

28

Å flytte kontakter, bilder og apper fra en telefon til en annen kan være kronglete nok – men hva gjør man når man i tillegg skal bytte til et nytt operativsystem? Les vår guide for å lære hvordan du kan overføre innhold mellom ulike telefoner og operativsystemer. Finn ut mer på 32Chip.

Å flytte kontakter, bilder og apper fra en telefon til en annen kan være kronglete nok – men hva gjør man når man i tillegg skal bytte til et nytt operativsystem?

Hvordan overfører jeg informasjon fra min gamle enhet til min nye? |  Samsung Norge
Bildekilde: www.samsung.com

Overføring av innhold mellom samme operativsystem

For å overføre innhold mellom to Android-enheter er det enkelt hvis du har knyttet en Google-konto til telefonen din. Det meste av innholdet på telefonen blir automatisk lagret i skyen, slik at du kan laste ned innholdet til en ny Android-enhet ved å logge inn med Google-kontoen din.

For Apple-enheter kan du bruke iCloud for å lagre en sikkerhetskopi av innholdet på telefonen din. Når du har lagret en sikkerhetskopi, kan du enkelt logge inn med Apple-ID-en din på den nye telefonen og laste ned sikkerhetskopien.

Windows Phone-brukere kan bruke Innstillinger > Sikkerhetskopiering for å velge hvilke apper, innstillinger og data som skal sikkerhetskopieres. Her må du bruke en Microsoft-konto.

Hvordan overføre data mellom Android og iPhone med Top 5-programvare
Bildekilde: www.anymp4.com

Overføring av innhold mellom ulike operativsystemer

Hvis du skal bytte til en mobil som bruker et annet operativsystem enn det du bruker i dag, kan prosessen virke litt mer komplisert. Men med riktig kunnskap og verktøy er det enkelt.

Overføring til iPhone med «Flytt til iOS»

Hvis du har en Android-telefon og ønsker å overføre innholdet ditt til en iPhone, kan du laste ned applikasjonen «Flytt til iOS» fra Google Play på din gamle enhet. I appen kan du velge hvilket innhold du vil overføre til den nye telefonen, inkludert kontakter, bilder, videoer, bokmerker, e-postkontoer og kalendere.

Obs! Applikasjoner du har kjøpt i Google Play vil ikke overføres til iOS. Du må laste ned tilsvarende apper fra App Store.

Overføring til Android med «Move to iOS»

Hvis du har en iPhone og ønsker å overføre innholdet ditt til en Android-telefon, kan du bruke appen «Move to iOS». Installer appen på Android-telefonen din, og den vil opprette kontakt mellom telefonene. Du kan enkelt finne igjen alt du hadde lagret på iPhone-en på den nye Android-telefonen.

Overføring mellom Android-enheter

Hvis du ønsker å overføre data fra en Android-telefon til en annen, kan du følge en guide fra Google for å gjøre dette.

Overføring mellom iOS-enheter

For å overføre data fra en iPhone til en annen iOS-enhet, kan du følge en guide fra Apple som viser deg trinnene for å utføre dette.

Viktige tips og ting å huske på

Når du bytter mobiltelefon er det viktig å sjekke at alt viktig innhold har blitt overført. Noen betalte apper lar seg ikke overføre, så sørg for å sjekke dette før du sletter appene fra den gamle telefonen.

Når det gjelder mobiloverføring, er sikkerhet viktig. Bankene har iverksatt forskjellige tiltak for å sørge for at deres tjenester er sikre for brukerne. Kontonummer og personlig informasjon blir ikke lagret på mobilen, og det er mulig å sperre kortene i verdensdeler der du ikke oppholder deg for å redusere sjansene for svindel.

Husk at mobiloverføring er en enklere måte å overføre penger fra banken til andre. Flere norske banker tilbyr mobilbank og mobilapper for overføring av penger, som gjør det enkelt å overføre penger ved hjelp av kun et kontonummer eller et telefonnummer. Disse tjenestene har blitt vanligere siden 2015.

Mobilbank og mobilapper har gjort det enklere for oss å håndtere økonomien vår og overføre penger mellom telefoner. Det er viktig å sjekke hvilke apper som er tilgjengelige fra din bank.

Med disse tipsene og verktøyene er det enklere enn noensinne å overføre innhold mellom to telefoner, uavhengig av operativsystem. Sørg for å følge riktige trinn og ta vare på viktig informasjon underveis.

Hvordan overføre bilder fra en telefon til en annen enkelt
Bildekilde: no.fonelab.com

Hva vil Wiki fortelle oss?

Hvordan overføre mellom to telefoner? Mobiloverføring er en enklere måte å overføre penger fra banken til andre. Ved de fleste tjenestene trengs ikke kodebrikke, noe som gjør overføringene tidsbesparende. Flere og flere av Norges banker har kommet med diverse tilbud på markedet. De fleste tilbyr mobilbank, og det har de siste årene blitt opprettet mobilapper i forskjellige banker. Der legger man inn personlig informasjon og kortnummer, og trenger ikke mer enn et kontonummer eller et telefonnummer for å overføre penger. Disse tjenestene har kommet på markedet for fullt i 2015.

Mobilbank ble lansert sommeren 2006. Det er en tjeneste som inneholder mye likt innhold som en nettbank. Det blir opprettet en BankID på SIM-kortet, som erstatter kodebrikken med elektronisk legitimasjon. Man har oversikt over saldo, e-faktura, man kan betale regninger og overføre penger til egne kontoer.

Mobilappene er en tjeneste som har blitt populært i Norge i 2015. Og flere banker har sin versjon av mobiloverføring via mobilen. De har stort sett like funksjoner. Mange inneholder vennebetaling der man kan overføre beløp til privatpersoner, men det er ikke mulig å betale regninger. Brukerne behøver ikke å ha samme bank for å kunne gjennomføre overføringer. Prisene for overføringene varierer fra bank til bank.

Når det gjelder mobiloverføring er sikkerheten viktig. Bankene har iverksatt forskjellige tiltak for å sørge for at deres tjenester er sikre for brukerne. Kontonummer og personlig informasjon blir ikke lagret på mobilen. Og det finnes regionssperrer, der brukerne kan sperre kortene i verdensdeler som de ikke oppholder seg i. Dette er for å minske sjansene for svindel. Dersom man skulle miste eller bli frastjålet telefonen, vil man kunne sperre kortet enten inne i nettbanken eller ringe kundeservice.

Folk spør også

Hvordan overføre data fra en mobil til en annen?

Velg kopiere apper og data fra den gamle enheten. Hvis du har en kabel for koble sammen enhetene, flger du veiledningen p skjermen for kopiere dataene.Hvis du ikke har en kabel: Trykk p Har du ingen kabel? Ok. Trykk p En sikkerhetskopi fra en Android-telefon.

Fullstendig svar på support.google.com


Hva overføres med Smart Switch?

Nedenfor finner du noen produsentspesifikke apper. Med Smart Switch-appen kan du enkelt overfre filer og innhold fra den gamle telefonen til den nye Samsung Galaxy. Bilder, videoer, kontakter, apper og enhetsinnstillinger blir overfrt til den nye enheten.

Fullstendig svar på www.elkjop.no


Hvordan overføre fra iPhone til Android?

Den enkleste mten flytte dataene dine fra en iPhone til din nye Android-telefon er bruke Googles egen Switch to Android-app. Den kan brukes hvis den nye Android-telefonen din bruker Android 12 eller nyere. Last ned Switch to Android-appen til iPhone fra App Store.

Fullstendig svar på www.elkjop.no


Hva må man huske på når man bytter mobil?

Kutt ut Svitsj og Swap! Frst: Kanskje du kan bytte batteriet p telefonen din?Tips 2: Velg en mobil som passer behovet ditt.Tips 3: Velg en (litt) mer avansert modell enn du tror du trenger.Tips 4: Ikke kjp telefon med en bundet avtale.Tips 5: Forbered dataene du trenger overfre p forhnd.

Fullstendig svar på www.tek.no


Videoer

Overføring av bilder fra mobiltelefon til datamaskin

Hvordan Overføre Kontakter fra iPhone til Android

Nå kan du overføre penger ved hjelp av tale

Hvordan overføre filer uten programvare

Overføre bilde instruksjon

Naturfag SF - trådløs kommunikasjon

Overføre bilder fra iPhone/iPad via Onedrive til datamaskin

Overføre en video fra smarttelefon til datamaskin med OneDrive