Introduksjon av Bixby - Samsungs nye stemmeassistent

26

Les om Samsungs nye stemmeassistent, Bixby, som skiller seg ut fra konkurrentene med unike funksjoner og en dedikert knapp på Samsung Galaxy S8. Bixby gir brukerne en sømløs og intuitiv opplevelse ved å forstå naturlig språk og kontekstuelle spørsmål.

I en stadig mer konkurransedyktig marked for smarttelefoner, jobber Samsung aktivt med å skille seg ut fra konkurrentene. Et av deres nyeste tiltak er lanseringen av en ny stemmeassistent som vil følge med på deres kommende flaggskip, Samsung Galaxy S8. Denne nye stemmeassistenten skiller seg fra sine konkurrenter ved å tilby en rekke unike funksjoner og få sin egen dedikerte knapp på enheten.

De seneste rygter om nye funktioner i Samsung Galaxy S8
Bildekilde: mobil.nu

Introduksjon av Bixby - Samsungs nye stemmeassistent

Den nye stemmeassistenten, kalt Bixby, er utviklet av Samsung for å gi brukerne en mer sømløs opplevelse med sine smarttelefoner. Bixby er designet for å forstå naturlig språk og kontekstuelle spørsmål, slik at brukerne kan kommunisere med sine enheter på en mer intuitiv måte. Denne stemmeassistenten vil være tilgjengelig på Samsung Galaxy S8 og vil være en integrert del av enhetens brukergrensesnitt.

Unboxing og test av Samsung Galaxy S8
Bildekilde: blogg.ags.no

Unike funksjoner

Det som skiller Bixby fra andre stemmeassistenter på markedet er dens evne til å bli kontekstbevisst. Dette betyr at Bixby kan forstå konteksten rundt en pågående samtale og svare på relaterede spørsmål uten å kreve at brukeren gir all nødvendig informasjon på nytt. For eksempel, hvis brukeren spør "Hva er det beste stedet å spise sushi i nærheten?", kan Bixby svare med en liste over anbefalte sushi-restauranter uten å trenge ytterligere informasjon om brukerens beliggenhet.

Bixby kan også utføre oppgaver i tredjepartsapper ved hjelp av talekommandoer. Dette gjør det mulig for brukeren å sende meldinger, bestille mat eller spille musikk uten å måtte åpne appen manuelt. Bixby har også en funksjon som kalles "Bixby Vision" som lar brukeren ta bilder av objekter og få relevant informasjon eller handlelenker basert på bildet. Dette gjør det enda enklere for brukeren å få tilgang til relevant informasjon uten å måtte søke på nettet.

Dedikert Bixby-knapp

For å gjøre det enklere for brukerne å aktivere Bixby, vil Samsung Galaxy S8 ha en dedikert Bixby-knapp på siden av enheten. Ved å trykke på denne knappen kan brukerne umiddelbart starte stemmeassistenten og begynne å gi talekommandoer. Dette gjør det raskt og praktisk å bruke Bixby uten å måtte navigere gjennom menyene på enheten.

Test: Samsung Galaxy S8 og S8+ - Telenor
Bildekilde: www.online.no

Konklusjon

Med lanseringen av Bixby og introduksjonen av en dedikert Bixby-knapp på Samsung Galaxy S8, viser Samsung sin dedikasjon til å tilby brukerne en unik og brukervennlig opplevelse. Bixby skiller seg fra konkurrentene ved å være kontekstbevisst og tilby en rekke praktiske funksjoner som gjør det enklere for brukerne å utføre oppgaver med stemmekommandoer. Den dedikerte Bixby-knappen gjør det enda mer praktisk å bruke stemmeassistenten uten å måtte navigere gjennom menyer og apper. Med disse innovasjonene fortsetter Samsung å markere seg som en leder innen smarttelefonmarkedet.