Apple bekrefter iPhone-forsinkelse

72

Apple bekrefter at årets iPhone-lansering blir utsatt. Les videre for å lære mer om årsakene til forsinkelsen og produksjonsvanskene selskapet møter. Hold deg oppdatert på den kommende iPhone 15-serien.

De siste par månedene har det gått mange rykter om Apples iPhone-lansering nå i høst. Nå bekrefter Apple det mange har fundert på den siste tiden; årets iPhone-lansering blir utsatt.

Corona forsinker årets iPhone
Bildekilde: www.lydogbilde.no

Forsinkelsen bekreftet av Apple

Apples økonomisjef Luca Maestri delte nyheten da Apple oppga de økonomiske detaljene for andre kvartal. Forsinkelsen skal ifølge Tech Crunch bety at årets iPhoner ikke kommer i september, som vanlig, men i stedet blir tilgjengelige noen uker senere.

Dette har garantert irritert deg i iOS 16 - nå bekrefter Apple det er en  feil - ITavisen
Bildekilde: itavisen.no

Årsaken til utsettelsen

Hva som er årsaken til utsettelsen skal Apple ikke ha sagt så mye om. Men ryktebørsen har hele veien regnet med at det skyldes viruspandemien. I april i år meldte Wall Street Journal at Apple skal ha utsatt produksjonsoppstarten for iPhone 12-modellene med én måned.

Brikkeprodusenten Qualcomm har også meldt i sin kvartalsrapport at deres resultater vil påvirkes av at en viktig 5G-telefon blir utsatt.

Se også

Åpenhet om produksjon og utfordringer

Apple selv har også vært utradisjonelt åpne om produksjonen og utfordringene i år. Da det gikk rykter om at det kunne bli iPhone-mangel fordi Kinas fabrikker hadde vært stengt tidligere i år, var selskapet raskt ute og delvis bekreftet ryktene ved å si at gjenåpningen av fabrikkene og produksjonskapasiteten gikk tregere enn forventet.

Selv om Apple allerede har innrømmet en litt mer utfordrende vår enn vanlig, på grunn av viruset, kan det tenkes forsinkelsen er av mer ordinært slag. Selskapet har tidligere forsinket enkelte telefonmodeller, så som iPhone X som ikke kom samme år som forventet.

Hvis du blir bedt om å bekrefte Apple-ID-en din når du kontakter Apple -  Apple-kundestøtte (NO)
Bildekilde: support.apple.com

Produksjonsvansker med iPhone 15 Pro og Pro Max

En rapport fra teknologinettstedet The Information indikerer at Apple har støtt på produksjonsvansker ved monteringen av iPhone 15 Pro og Pro Max. Selskapets leverandører benytter seg av en ny produksjonsprosess for å slanke rammen rundt skjermen og gi de mest avanserte iPhone 15-modellene større skjermflate uten at selve enheten blir større enn forgjengerne.

The Information påpeker at lignende produksjonsproblemer oppstod tidligere da Apple lanserte Apple Watch 7 i 2019, hvor ønsket om større skjerm også førte til forsinkelser.

I år spekuleres det i om Apple heller vil produsere færre enheter for å møte etterspørselen, mens produksjonsproblemene angivelig er mer alvorlige for iPhone 15 Pro Max sammenlignet med iPhone 15 Pro. Basismodellen iPhone 15 ser ut til å være i rute uten rapporter om produksjonsvansker.

Apple bekrefter at det er slutt på batteriventingen - ITavisen
Bildekilde: itavisen.no

Sjelden forekomst av forsinkelser

Spørsmålet er hvor sannsynlig det er med en forsinkelse. Forsinkelser oppstår sjelden når det gjelder iPhone-lanseringer, men det har faktisk skjedd tidligere. Et eksempel er iPhone 14 Plus i 2022, hvor kundene måtte vente i flere uker før telefonen ble levert. Apple kan imidlertid ha lært fra disse tidligere hendelsene og har bygget opp et lager av mobilskjermer for å møte etterspørselen, ifølge forskning fra DSCC (Digital Supply Chain Consultants).

Det er viktig å merke seg at Apple ikke har gitt en offisiell uttalelse om en eventuell forsinkelse av iPhone 15-lanseringen, og det er derfor viktig å følge med på oppdateringer fra selskapet for mer informasjon.

Samlet sett er det klart at Apple bekrefter en forsinkelse i årets iPhone-lansering. Årsaken til utsettelsen kan være relatert til produksjonsvansker, som har blitt nevnt både i rykter og i rapporter fra teknologinettsteder. Forsinkelser er sjelden forekomst, men har skjedd tidligere. Vi vil følge med på utviklingen og oppdateringer fra Apple angående den nye iPhone 15-serien.

Se også

Hva vil Wiki fortelle oss?

Det tok lang tid før Leopard ble lansert. I juni 2005 sa Steve Jobs at Apple hadde til hensikt å lansere Leopard i slutten av 2006, eller tidlig i 2007. Et år etter var lanseringen utsatt til våren 2007. Men den 12. april 2007 kunngjorde Apple at lanseringen var utsatt til oktober 2007. Den siste forsinkelsen skyldtes utviklingen av iPhone.

Videoer

Keeping the Heart | John Flavel | Christian Audiobook

Type 003 Aircraft Carrier Launch - China’s New Super Carrier Review

Leslie Kean on David Grusch (UFO Whistleblower): Non-Human Intelligence, Recovered UFOs, UAP, & more

SCP-261 Pan dimensional Vending Machine: One Yen Opens a Pandora's Box of Bizarre Bites

Recensione App hOn di Haier - Programmi e funzionamento al Wi-Fi (Lavatrici)

EMERGING THREATS - US Senate Hearings on AARO / UFOs / UAP

🚀 AMAZON 2.0 is back! - ONLINE STORE in 6 hours - Part 2

SCP 093 Red Sea Object - The Red Disc When Used On Mirrors Takes You To Another World!