Er HBO Nordic og max det samme?

44

HBO Nordic ble erstattet av HBO Max i oktober 2021. Men er HBO Nordic og HBO Max egentlig det samme? Les videre for å finne ut av det.

HBO Nordic var en populær strømmetjeneste som fokuserte på det nordiske markedet. Imidlertid ble den erstattet av HBO Max i oktober 2021. Men er HBO Nordic og HBO Max egentlig det samme? La oss dykke dypere inn i detaljene for å finne ut av det.

HBO Max vs HBO Nordic - Så mange flere film og serier er der her fra  premieren
Bildekilde: digitalt.tv

HBO Max - En egen app med større utvalg

HBO Max er en separat app som krever nedlasting og aktivering med et abonnement. For å få tilgang til alt innholdet på HBO Max, må du laste ned den dedikerte HBO Max-appen. Med lanseringen av HBO Max i Norden har antallet filmer og serier blitt betydelig økt i forhold til hva HBO Nordic tilbød.

Inntil videre vil en del av innholdet også være tilgjengelig i Allente-appen. Her kan du gå til Samlinger fra hovedmenyen på OnePlace-dekoderen for å se en oversikt over flere innholdsleverandører, inkludert HBO Max. Men for å få tilgang til alt innholdet, er det kun HBO Max-appen som gir deg fullt spekter.

Officielt: HBO Max erstatter HBO Nordic i 2021 - FlatpanelsDK
Bildekilde: www.flatpanels.dk

Funksjoner og innhold på HBO Max

I Allente-appen har du visse funksjoner for å finne deler av innholdet på HBO Max. Dette inkluderer:

  • Fortsett å se: Gå tilbake til den serien eller filmen du sist så, som vises øverst på siden uansett hvilken enhet du bruker.
  • Personlige anbefalinger: Basert på tidligere sett innhold, gir vi deg anbefalinger innen samme sjanger.
  • Talesøk på OnePlace-dekoderen: Med OnePlace-dekoderen kan du enkelt fortelle fjernkontrollen hva du vil se, og resultatet vises på skjermen. Hvis en serie eller film tilbys hos flere leverandører, kan du velge om du vil se den på HBO Max eller andre tjenester.

Se også

Nyheter 10.01.2024, 13:35 58
Når kom bærbar PC?
Nyheter 08.02.2024, 16:42 50
Hva er nytt med iOS 15?

Innhold og Warner Bros.-filmer

Videokvaliteten på strømmetjenesten ble ikke nevnt spesifikt under presentasjonen. Imidlertid har HBO Nordic vært kjent for å ha lavere videokvalitet, spesielt for brukere som ser innholdet på datamaskiner eller mobile enheter. Det gjenstår å se om HBO Max har forbedret denne kvaliteten.

Det er foreløpig ingen fullstendig liste over hvilke filmer og serier som vil være tilgjengelig på HBO Max i Norge. Imidlertid ble det nevnt at Warner Bros.-filmer vil være tilgjengelige 45 dager etter kinopremieren, også etter nyttår. Dette betyr at kinoaktuelle filmer som Dune, Space Jam: En ny legende og The Suicide Squad vil være tilgjengelige på strømmetjenesten.

Nu sker det: HBO Max kommer til Danmark | SE og HØR
Bildekilde: www.seoghoer.dk

HBO Nordic og overgangen til HBO Max

HBO Max tar over for HBO Nordic, men det er bare navnet som fases ut. Nåværende abonnementer, inkludert de som er abonnenter via en TV-leverandør, vil automatisk bli flyttet over til HBO Max den 26. oktober. Dette betyr at du ikke trenger å foreta noen handlinger for å fortsette å nyte tjenesten.

Alt om HBO Max og HBO Nordic Danmark | Filmz
Bildekilde: filmz.dk

Prisforskjeller og tilbud

HBO Max prises aggressivt for å konkurrere med andre strømmetjenester på markedet. Mens den nåværende prisen for HBO Nordic er 109 kroner per måned, vil HBO Max koste 89 kroner per måned. Dette gjør prisen for HBO Max sammenlignbar med tjenester som Disney+, Netflix og TV2 Play Film og Serier.

Det er også mulighet for et årsabonnement til 699 kroner, som tilsvarer fire måneder med gratis strømming. I tillegg tilbys det en 50 prosent rabatt på livstid for de som melder seg inn før 30. november.

Se også

Storsatsinger og fremtidig innhold

HBO Max vil fortsette å tilby kjente og populære serier som "Game of Thrones," "Westworld" og "Succession." I tillegg vil det også være innhold fra Cartoon Network og Warner Bros. som vil berike strømmetjenesten.

Det er verdt å merke seg at HBO Nordic var en internasjonal videostrømmetjeneste som var spesifikt rettet mot det nordiske markedet. Den ble lansert i 2012 og tilbød et bredt utvalg av innhold fra HBO og andre leverandører. HBO Nordic ble deretter erstattet av HBO Max i oktober 2021.

Med migreringen fra HBO Nordic til HBO Max får nordiske seere tilgang til et større utvalg av filmer, serier og originalinnhold.

Sammenfattende kan vi konkludere med at HBO Nordic og HBO Max ikke er helt det samme. HBO Max er oppgradert og utvidet versjon av HBO Nordic, med mer innhold og en egen app. Overgangen fra en tjeneste til en annen vil være sømløs for nåværende abonnenter, og prisene er konkurransedyktige i forhold til andre strømmetjenester.

Prøv HBO Nordic gratis i 30 dage → Læs her hvordan du gør det
Bildekilde: www.streamingnews.dk

Hva vil Wiki fortelle oss?

HBO Nordic var en internasjonal videostrømmetjeneste som rettet seg mot det nordiske markedet. 26. oktober 2021 ble tjenesten lagt ned og erstattet av HBO Max.

Tjenesten ble eid og driftet av det amerikanske tv-selskapet HBO og ble lansert i desember 2012 i Danmark, Finland, Norge og Sverige. HBO Nordic krevde registering og betaling for å kunne strømme innholdet til sin smarttelefon, nettbrett, datamaskin eller fjernsyn. Tjenesten tilbød originalinnhold fra HBO og innhold fra leverandører som Showtime, AMC, FX, Hulu, BBC og Starz – til sammen 4000 tv-episoder og flere hundre filmer og dokumentarer. HBO Nordic produserte også eget innhold, inkludert norske serier som Beforeigners og Velkommen til Utmark. Tjenesten var tilgjengelig som applikasjon, og via digital-tv-tilbydere som Telia og Telenor.

I 2020 ble det klart at HBO Nordic skulle erstattes av HBOs internasjonale videostrømmetjeneste HBO Max. Overgangen skjedde 26. oktober 2021.

Folk spør også

Hva er forskjellen på HBO Max og HBO Nordic?

HBO Max tar utgangspunkt i HBO Nordic, bare enda strre. HBO Max er et globalt produkt som vil ha mer av det samme innholdet i alle land. Alt innhold fra HBO Nordic viderefres til HBO Max, s kundene gr fra ha tilgang til ca 8000 timer med innhold p HBO Nordic, til ca 15000 timer med innhold p HBO Max.

Fullstendig svar på www.rikstv.no


Hvordan bytte fra HBO Nordic til HBO Max?

Hvilken enhet bruker du? pne HBO Max og trykk s p Profil-ikonet .Trykk p Logg inn p kontoen din. ... Trykk p Registrer via leverandr.Trykk p navnet til leverandren din. ... Skriv inn opplysningene om kontoen hos leverandren p Registrer-skjermen og velg Send. ... Det neste du ser er Velkommen til HBO Max-skjermen.

Fullstendig svar på help.hbomax.com


Hva betyr HBO Nordic?

HBO str for Home Box Office (HBO), og er amerikanskeid. HBO er store p egenproduserte serier, som blant annet: Game of Thrones, Sex og Singelliv, The Sopranos og The Wire. Med HBO Nordic fr du de beste seriene, kun timer etter at de er sluppet i USA.

Fullstendig svar på www.rikstv.no


Hva skjer med HBO Nordic?

Du sparer opptil 370 kroner i ret nr HBO Nordic erstattes av HBO Max fra 26. oktober. Samtidig lover trmmegiganten en tsunami av nye filmer og serier!

Fullstendig svar på www.filmweb.no


Videoer

Sådan aktiverer du Telmore Play: HBO Nordic

Volbeat - For Evigt (Live from Telia Parken 2017) ft. Johan Olsen

Sådan får du TELMORE Play på dit TV

Meet Charles Manson | Mindhunter | Netflix

Eventyrtid | Riget i pink | Toonix Danmark 🇩🇰

Frygtløs den frygtsomme hund | Doktor And | 🇩🇰 Dansk Cartoon Network

Powers sæson 2 – Viaplay exclusive

Guide: SubReader School for undervisere