Den nye Edge-nettleseren med støtte for Chrome-tillegg

88

Den nye Edge-nettleseren, basert på Chromium-teknologi, er nå tilgjengelig med støtte for Chrome-tillegg. Dette gir brukerne en bredere tilgang til tilleggsfunksjoner og verktøy for å forbedre deres nettleseropplevelse. Les mer på 32Chip.

Microsoft har lansert den nye versjonen av Edge-nettleseren, som nå har full støtte for Chrome-tillegg. Dette markerer en betydelig endring for Edge, som tidligere hadde begrenset støtte for utvidelser. Denne oppdateringen er en del av Microsofts innsats for å gjøre Edge mer konkurransedyktig med populære nettlesere som Chrome og Firefox.

Du kan laste ned nye Edge "med Chrome" nå, men merk deg dette - ITavisen
Bildekilde: itavisen.no

En overgang fra egen teknologi til Chromium

Da Edge først ble lansert i 2015, var det Microsofts forsøk på å ta tilbake markedet som de hadde mistet til Chrome. Den opprinnelige versjonen av Edge var bygget fra bunnen av med sin egen motor og et minimalistisk design. Dessverre ble suksessen uteblitt, og i 2018 kunngjorde Microsoft at de skulle bygge Edge på nytt, denne gangen ved å bruke Chromium-teknologi.

Chromium er den samme teknologien som Google Chrome er bygget på. Dette betyr at den nye Edge-nettleseren deler den samme grunnleggende koden som Chrome og kan derfor støtte alle Chrome-tillegg. Dette er en stor fordel for brukerne, spesielt de som vurderer å bytte fra Chrome til Edge.

Du kan laste ned nye Edge "med Chrome" nå, men merk deg dette - ITavisen
Bildekilde: itavisen.no

Fordeler med støtte for Chrome-tillegg

En av de største fordelene med den nye Edge-nettleseren er at den gir brukerne tilgang til et bredt utvalg av Chrome-tillegg. Dette inkluderer populære tilleggsfunksjoner som adblockere, passordbehandling, værvarsler og mye mer. Ved å tillate Chrome-tillegg håper Microsoft å tiltrekke seg flere brukere og gi dem flere alternativer for å tilpasse og forbedre deres nettleseropplevelse.

Den nye Edge-nettleseren har også fokusert på å forbedre ytelse og sikkerhet. Den lover bedre kompatibilitet med nettsider, raskere lastetider og bedre sporingsbeskyttelse. I tillegg støtter den "Profiler", som gjør det mulig å dele nettleseren med andre uten å opprette separate Windows 10-kontoer.

Se også

En mulig konkurrent til Chrome

Med støtte for Chrome-tillegg og den nye Chromium-baserte teknologien har Microsoft håp om å stjele tilbake noen av brukerne de mistet til Chrome. Dette kan være spesielt attraktivt for brukere som opplever at Chrome bruker for mye minne og ressurser. Edge-nettleseren blir tilgjengelig for Windows 10, Windows 7, Windows 8 og macOS.

Den nye Edge-nettleseren er en del av den nyeste Windows-oppdateringen som rulles ut i disse dager. Microsoft oppfordrer brukere til å oppgradere til Windows 10 for å få den beste opplevelsen med Edge. Nedlastingen av nettleseren vil være tilgjengelig på Microsofts nettsted.

Microsoft advarer nå mot å laste ned Chrome | Komputer.no
Bildekilde: komputer.no

Oppsummering

Den nye Edge-nettleseren, basert på Chromium-teknologi, er nå tilgjengelig med støtte for Chrome-tillegg. Dette gir brukerne en bredere tilgang til tilleggsfunksjoner og verktøy for å forbedre deres nettleseropplevelse. Microsoft håper at denne oppdateringen vil gjøre Edge mer konkurransedyktig med andre populære nettlesere som Chrome og Firefox. Ved å bruke Chromium-prosjektet som fundament, kan Edge tilby en mer allsidig og funksjonsrik nettleseropplevelse for brukerne.

TEST: Microsoft Edge (basert på Chromium) - Digi.no
Bildekilde: www.digi.no

Hva vil Wiki fortelle oss?

Den nye versjonen av Edge, basert på Chromium-prosjektet, ble lansert i dag med støtte for Chrome-tillegg. Dette betyr at brukerne nå kan installere og bruke tilleggene som opprinnelig ble utviklet for Google Chrome-nettleseren. Denne oppdateringen markerer en stor endring for Edge-nettleseren, som tidligere hadde begrenset støtte for utvidelser.

Med tilgang til Chrome-tillegg kan Edge-brukere nå dra nytte av et bredt utvalg av tilleggsfunksjoner og verktøy for å forbedre nettleseropplevelsen. Dette inkluderer populære tillegg som adblockere, passordbehandling, værvarsler og mye mer. Ved å tillate Chrome-tillegg, håper Microsoft å tiltrekke seg flere brukere til Edge og gi dem flere alternativer for å tilpasse og forbedre deres nettleserbruk.

Denne oppdateringen kommer som en del av Microsofts innsats for å forbedre Edge-nettleseren og gjøre den mer konkurransedyktig med andre populære nettlesere som Chrome og Firefox. Ved å bruke Chromium-prosjektet som grunnlag for Edge, har Microsoft fått tilgang til et rikt økosystem av tilleggsprogrammer og utviklertjenester. Dette gir dem muligheten til å tilby en mer allsidig og funksjonsrik nettleseropplevelse for brukerne.

Folk spør også

Hvordan deaktivere Microsoft Edge?

Vis og slette nettleserloggen i Microsoft Edge Velg innstillinger og mer gt; Innstillinger gt; personvern, sk og tjenester .Velg Velg hva du vil fjerne under Fjern nettleserdata gt; Fjern nettleserdata n.Velg et tidsintervall p rullegardinmenyen Tidsintervall.

Fullstendig svar på support.microsoft.com


Hvordan oppdatere Edge?

G til Innstillinger i nettleseren, og mer informasjon gt; hjelp oggt; om Microsoft Edge (edge://settings/help). Hvis Om-siden viser at Microsoft Edge er oppdatert., trenger du ikke gjre noe. Hvis Om-siden viser at En oppdatering er tilgjengelig. Velg Last ned og installer for fortsette.

Fullstendig svar på support.microsoft.com


Hva gjør Microsoft Edge?

Med Microsoft Edge kan du surfe nonstop med full kontroll. Innebygde funksjoner som Samlinger, vertikale faner og fanegrupper hjelper deg med vre strukturert og f mer gjort. Microsoft Edge har det mest omfattande utvalget av innebygde lrings- og tilgjengelighetsverkty p nettet.

Fullstendig svar på www.microsoft.com


Hvordan installere Microsoft Edge?

G til www.microsoft.com/edge laste ned og installere Microsoft Edge.

Fullstendig svar på support.microsoft.com