Ny iPhone kan komme allerede i dag

34

Les mer om den nye iPhone som kan være tilgjengelig allerede i dag. Få informasjon om navn, tilgjengelighet, spesifikasjoner, design og skjerm. Oppdag også Apple sine kommende iPhone-modeller.

Det er antakeligvis øyeblikk igjen før det dukker opp pressemeldinger om en ny iPhone, og 9to5Mac hevder de har mottatt pålitelig informasjon om navnet på den nye telefonen og hvilke spesifikasjoner den har. Informasjonen kommer i tillegg til et berg av rykter og butikker som har mottatt deksler for den nye telefonen allerede.

Apple presenterer iPhone 14 og iPhone 14 Plus - Apple (NO)
Bildekilde: www.apple.com

Navnet på telefonen skal være 2020 iPhone SE, altså hverken iPhone 9 eller iPhone SE2, slik det har blitt spekulert i. Den skal også bli tilgjengelig i en rekke ulike farger. Og den kan ifølge nettstedet dukke opp i salg allerede i dag.

Kommer i år: Dette vet vi om Iphone 15 - Digi.no
Bildekilde: www.digi.no

Spesifikasjoner

Det er ventet at nye iPhone SE vil få samme A13-prosessor som inneværende iPhoner, men ifølge den nye informasjonen skal også lagringsalternativene bli like det du finner på den vanlige iPhone 11-modellen. Det betyr varianter i 64, 128 og 256 gigabyte. Pro-modellene har en litt annerledes stige, der alternativene er 64, 256 og 512 gigabyte.

Se også

Nyheter 01.05.2024, 18:17 15
Når kommer EX90 til Norge?
Nyheter 11.02.2024, 16:06 50
Når er det salg etter jul?
Nyheter 10.01.2024, 19:14 59
Når ble Xbox Series S laget?

Design og skjerm

På fargefronten mener nettstedet å vite at den nye iPhonen kommer i hvitt, svart og rødt, der sistnevnte vil bli del av en Product (Red)-serien der deler av inntektene går til veldedighet.

Skjermen vil bli mindre enn for de fleste av de ferske iPhone-modellene, med 4,7 tommer slik gamle iPhone 8 hadde. Det innebærer etter ryktene også at den vil få vanlig hjemknapp, i motsetning til designen som har blitt vanlig etter iPhone X og ut.

Nå er den her: Her er de største nyhetene i iOS 16 | Komputer.no
Bildekilde: komputer.no

Apple lanserer iPhone 14 Pro og iPhone 14 Pro Max

Apple har også nylig annonsert lanseringen av iPhone 14 Pro og iPhone 14 Pro Max. Disse modellene vil inneholde flere nyvinninger og avanserte funksjoner. Med Dynamic Island-design og Alltid på-skjerm, vil brukerne oppleve en mer intuitiv måte å bruke iPhone på. iPhone 14 Pro vil ha et avansert kamerasystem med 48 MP hovedkamera og forbedret bildebehandling i svakt lys. Disse nye modellene vil være tilgjengelige i fire forskjellige farger: mørk lilla, sølv, gull og stellarsvart.

Alt du trenger å vite om iPhone 15 - Prisjakt Norge
Bildekilde: www.prisjakt.no

Om Apple

Apple Inc. er et amerikansk multinasjonalt teknologiselskap som utvikler og selger forbrukerelektronikk, programvare og personlige datamaskiner. Selskapet er kjent for sine populære produkter som Macintosh-datamaskiner, iPod, iPhone, iPad og Apple Watch. Apple er også kjent for sitt brukervennlige operativsystem og innovative design.

Fortune Magazine har kåret Apple til det mest beundrede selskapet i USA i flere år på rad. Selskapet er kjent for sin høye kvalitet og innovative produkter, men har også blitt kritisert for arbeidsforholdene hos underleverandører og sin forretningspraksis.

Uansett hvilken iPhone-modell som blir lansert i dag, er det forventet at den vil være et populært valg blant forbrukere på grunn av Apples pålitelige rykte og innovative løsninger.

Se også

Hva vil Wiki fortelle oss?

Apple Inc. (NASDAQ: AAPL) er et amerikansk multinasjonalt teknologiselskap som utvikler og selger forbrukerelektronikk, programvare og personlige datamaskiner. Selskapets mest kjente produkter er Macintosh-familien med datamaskiner, iPod, iPhone, iPad og Apple Watch. Programvaren består blant annet av operativsystemene macOS, iOS, iPadOS, watchOS og tvOS, multimedieavspilleren iTunes, produktivitetsprogramvare som Pages, Numbers og Keynote, bildebehandlingsprogrammet Photos, Final Cut Pro, som er en serie programmer for den profesjonelle musikk- og filmindustrien, Logic Studio, for musikkproduksjon, nettleseren Safari.

Tidsskriftet Fortune kåret Apple til det mest beundrede selskapet i USA i 2008 og i verden fra 2008 til 2011. Selskapet blir likevel sterkt kritisert for arbeidsforholdene hos underleverandører i lavkostland, for sin miljøprofil og sin forretningspraksis.

Selskapet ble grunnlagt 1. april 1976 i Cupertino i California, og ble et aksjeselskap 3. januar 1977. Selskapsnavnet var Apple Computer, Inc. de første 30 årene. Ordet «Computer» ble tatt ut av firmanavnet 9. januar 2007, siden selskapets tradisjonelle fokus på personlige datamaskiner endret seg i retning av forbrukerelektronikk.

Apple Computers ble grunnlagt 1. april 1976 av Steve Jobs, Steve Wozniak, og Ronald Wayne, for å selge byggesettet til den personlige datamaskinen Apple I. Apple I ble solgt som et hovedkort, mindre enn hva som i dag anses som en komplett personlig datamaskin. Apple II ble lansert 16. april 1977 på den første West Coast Computer Faire. Den skilte seg ut fra sine største konkurrenter, TRS-80 og Commodore PET, fordi den var utstyrt med tegnbasert fargegrafikk og hadde en åpen arkitektur. Apple II ble valgt som plattform for det som skulle bli den første "killer app" i det profesjonelle markedet, regnearket VisiCalc. På slutten av 70-tallet hadde Apple en stab med datautviklere og en produksjonslinje. I 1984 lanserte Apple Macintosh, som ble en suksess i starten, men senere opplevde en nedgang i salgstallene.

Folk spør også

Når kommer neste iPhone 2023?

iPhone 15-lansering 12. september 2023 - Tek.no.

Fullstendig svar på www.tek.no


Når kommer iPhone 15 Norge?

iPhone 15 Pro og iPhone 15 Pro Max kommer i fire nye, flotte finisher, inkludert svart titan, hvitt titan, bltt titan og naturlig titan. Forhndsbestillingen starter fredag 15. september, og de blir tilgjengelige i butikk fra fredag 22. september.


Når kommer neste iPhone 14?

iPhone 14 Pro og iPhone 14 Pro Max fs i fire nye finisher: mrk lilla, slvfinish, gullfinish og stellarsvart. Forhndsbestillingen starter fredag 9. september, og de blir tilgjengelige i butikk fra fredag 16. september.


Hvordan overføre alt fra gammel til ny iPhone?

Alternativ 1: Hurtigstart Sl p din nye iPhone og hold den nr din gamle. Din forrige iPhone fr et varsel med tittelen Konfigurer ny iPhone. ... Et kodet bilde vises p din nye iPhone. Skann bildet med din forrige iPhone.Velg Overfr fra iPhone i et vindu med tittelen Overfr data.Og du er ferdig!

Fullstendig svar på www.power.no


Videoer

Sådan overføres alt fra gammel iPhone til ny iPhone ved hjælp af iCloud

Overrasker Naja - du må købe en Iphone 14!

iOS 17.2 - komplet guide til opdatering + over 25 nye ting 📱🔥

Ny iPhone 11 (2019) – Se vores test af dual-kamera og Night Mode | Telia

Overrasker søster med IPHONE 12 PRO!!

How to Reset iPhone

iPhone 15 Pro: Lige netop dette gør forskellen

Hvordan reagerer børn, når man fortæller, at der ikke er råd til at holde jul?