Ny sesong av Fortnite utsatt igjen

29

Den neste Fortnite-sesongen er utsatt enda en gang på grunn av samfunnsproblemer. Les om hvorfor Epic Games har valgt å utsette lanseringen og hva dette betyr for spillerne.

Oppdatering 4. juni: Den neste Fortnite-sesongen er utsatt enda en gang. I en melding på spillets nettsider forklarer Epic Games at teamet gleder seg til å levere mer Fortnite-innhold, men at det er viktigere ting som foregår akkurat nå.

Ny sesong av Fortnite utsatt igjen - trdby.adressa.no
Bildekilde: trdby.adressa.no

Utsatt på grunn av samfunnsproblemer

Den planlagte lanseringen av Fortnite Chapter 2, Season 3 har blitt utsatt til torsdag 11. juni. Den opprinnelige datoen for sesongstart var 30. april, men på grunn av pågående hendelser i samfunnet har Epic Games valgt å utsette slippet enda en gang.

I en uttalelse forklarer Epic Games at hendelsene i USA er en sterk påminnelse om den pågående urettferdigheten i samfunnet. De mener det er viktig å fokusere på viktige samfunnsproblemer som nektelse av grunnleggende menneskerettigheter og rasisme mot fargede mennesker. Derfor har teamet valgt å gi seg selv mer tid til å fokusere på disse viktige temaene.

De ønsker å være en stemme for likhet, rettferdighet, mangfold og inkludering, og mener at dette er viktigere enn å levere nytt Fortnite-innhold akkurat nå. Utviklerne er også påvirket av korona-restriksjoner, og over 1000 medlemmer av Fortnite-teamet jobber hjemmefra.

Den neste Fortnite-sesongen er utsatt igjen - Gamer.no
Bildekilde: www.gamer.no

Endringer og forventninger til den kommende sesongen

Fortnite Chapter 2, Season 3 har ennå ikke avslørt nøyaktig hva spillerne kan forvente seg. Men som vanlig kan man se frem til kartendringer, nye våpen, midlertidige moduser og kosmetiske gjenstander.

Mange fans hadde gledet seg til å oppleve den nye sesongen neste uke. Men nå må de smøre seg med enda litt mer tålmodighet. Den nye sesongen er nå planlagt å starte 11. juni, en uke senere enn opprinnelig planlagt.

Se også

Nyheter 10.01.2024, 13:35 57
Når kom bærbar PC?
Nyheter 22.03.2024, 16:22 60
Hvor lenge varer romjulssalg?

«The Device»-arrangementet

I tillegg til utsettelsen av sesongstarten, har Epic Games også måttet flytte på det kommende «The Device»-arrangementet. Dette dommedagsopplegget er nå satt til å finne sted klokken 20:00 den 6. juni.

Epic Games anbefaler alle som ønsker å delta på arrangementet å logge seg på en halvtime før for å sikre seg en plass. Dette mystiske arrangementet vil trolig gi spillerne en forsmak på hva de kan forvente seg i den kommende sesongen.

Ny sesong av Fortnite utsatt igjen - trdby.adressa.no
Bildekilde: trdby.adressa.no

Årsaker til forsinkelse

Det er flere faktorer som har bidratt til forsinkelsen av Fortnite Chapter 2, Season 3. COVID-19-pandemien har påvirket mange spillselskaper, og Epic Games er intet unntak. Restriksjonene og arbeidet hjemmefra har ført til at utviklerne trenger ekstra tid for å få alt på plass.

Tidligere sesonger i Fortnite har vanligvis vart rundt et par måneder, men de siste sesongene har blitt forlenget. Det er tydelig at utviklerne ønsker å levere en kvalitetsopplevelse til spillerne, selv om det betyr at lanseringen tar lengre tid.

Selv om forsinkelsen kan være skuffende for noen fans, har tidligere forsinkelser ikke påvirket spillets popularitet negativt. Epic Games har tidligere håndtert forsinkelser på en god måte, og fansen har vist stor tålmodighet.

Tross forsinkelsen har Epic Games lovet å holde spillerne engasjert med oppdateringer, overraskelser, bonus-XP og nye utfordringer før den nye sesongen starter.

Så Fortnite-fans må smøre seg med litt mer tålmodighet. Den nye sesongen vil snart være her, og det blir spennende å se hva Epic Games har i vente for spillerne.

Ny sesong av Fortnite utsatt igjen - trdby.adressa.no
Bildekilde: trdby.adressa.no

Folk spør også

Når kommer ny sesong Fortnite 2023?

Den 3. november 2023 lanserer Epic Games sesong 5 av kapittel 4 i videospillets mest populre Battle Royale... Og med en ny sesong kommer en ny trailer!

Fullstendig svar på www.sortiraparis.com


Når er Fortnite og over?

Fullstendig svar på no.wikipedia.org


Hvem eier Fortnite?

Det er Epic Games som har laget Fortnite Festival. Alts de som eier Fortnite-plattformen.

Fullstendig svar på www.barnevakten.no


Hvor lenge varer en sesong i Fortnite?

Kjp i spill Et Battle Pass koster 950 V-Bucks - spillets egen valuta - og varer i n sesong, som typisk er p 10-12 uker.

Fullstendig svar på www.medietilsynet.no


Videoer

Vårt første win i sesong 1

REACTER til den NYE FORTNITE SESONGEN og kjøper BATTLE PASS 👀🔥 **PIRATER, VULKAN & MER**

DEN HELT NYE FORTNITE SESONGEN ER HER!! 💎💥 GOLFKARTS, NYE EMOTES & NYTT BATTLE PASS!!

KODEN i Fortnite og viser HEMMELIGHETER som kommer i SESONG 4

Vårt FØRSTE win i Fortnite SESONG X!🔥🥇 (100% FORNØYD)

SKLIENDE GEIT! - Fra dagens Fortnite Video!

Den nye sesongen er utsatt, skal Fortnite kanskje legges ned?

Ny Fortnite season! FlippKlipp spiller med dere!🔥