Canal Digital og Viasat har blitt Allente

119

Canal Digital og Viasat har gjennomgått en stor forandring og har nå blitt Allente. Les om navneendringen, organisasjonsnummeret, og hvordan kundene vil oppleve denne overgangen. Fortsett å nyte de samme tjenestene og innholdet som før.

Introduksjon

Canal Digital og Viasat har gjennomgått en stor forandring og har nå blitt Allente. Denne omleggingen innebærer endringer både i navn og organisasjonsnummer. Denne artikkelen vil utforske detaljene rundt denne overgangen og hva det betyr for eksisterende kunder.

Canal Digital er Allente – Allente
Bildekilde: www.allente.no

Allente Norge AS er det nye juridiske navnet som Canal Digital har vedtatt å endre til. VCB Norway AS/Viasat har også gjennomgått en endring i både navn og organisasjonsnummer. Denne overgangen vil tre i kraft fra 1. mars 2022, og det nye organisasjonsnummeret vil være 977 27 3633.

Som kunde vil du oppleve disse endringene når du betaler fakturaen din. Du vil se det nye foretaksnavnet Allente Norge AS på bankens betalingssystem og på kontoutskriften din. Det er viktig å merke seg at du som kunde ikke trenger å gjøre noen endringer knyttet til avtalegiro eller e-faktura. Begge numrene vil fortsatt være gyldige på bankgiroen, slik at du kan fortsette å betale fakturaene til samme mottakerkonto som tidligere.

For å sikre at all informasjon er oppdatert, vil navneendringen og det nye organisasjonsnummeret også gjenspeiles i selskapets avtalevilkår fra 1. mars 2022.

Canal Digital og Viasat blir Allente - itromso.no
Bildekilde: www.itromso.no

Fortsettelse av tjenester og tilgang til innhold

Selv med denne omleggingen vil du som kunde fortsatt ha tilgang til alle tjenester og innhold som tidligere. Du kan slappe helt av, da ingenting vil endre seg i forhold til fakturering, tilgang til innhold eller innlogging på Min Side.

Allente er dedikert til å gjøre overgangen fra Viasat til Allente enkel og problemfri for kundene. Du vil fortsatt ha samme tilgang til produkter og tjenester, selv om du nylig ble kunde hos Viasat.

En av de største endringene du vil legge merke til er at Allente kan nås på allente.no. Dette betyr at selskapet har erstattet Canal Digital med Allente. Det er også verdt å merke seg at Min Side vil være tilgjengelig på minside.allente.no fra 13. april. All kommunikasjon fra selskapet, inkludert e-poster og SMS-er, vil nå bli sendt fra Allente, og du vil se Allente-navnet også i mediene.

Se også

Allente - en nordisk TV-distributør

Allente er en nordisk TV-distributør som tilbyr tv-distribusjon via satellitt til 1,2 millioner kunder i Norge, Sverige, Danmark og Finland. Selskapet tilbyr også strømmetjenester, IPTV-løsninger og fiberbredbånd via åpne nettverk.

Nordisk lansering av Allente
Bildekilde: www.ddb.no

Opprinnelsen til Allente

Allente ble etablert 5. mai 2020 som en fusjon mellom Canal Digital og Viasat Consumer. Fusjonsprosessen startet året før, men ble endelig godkjent av EU på denne datoen. Allente er nå eid 50/50 av Telenor, som tidligere eide Canal Digital, og Viaplay Group, som tidligere eide Viasat.

Selskapet har hovedkontor i Oslo og Stockholm, og har omtrent 400 ansatte fordelt på syv kontorer i Norge, Sverige, Danmark og Finland. Administrerende direktør for Allente er Jonas Gustafsson.

Canal Digital er Allente – Allente
Bildekilde: www.allente.no

Konklusjon

Med navneendringen og omorganiseringen av Canal Digital og Viasat til Allente, fortsetter selskapet å tilby sine kunder en rekke TV-distribusjonstjenester og bredbåndsløsninger. Kundene vil oppleve enkel og problemfri overgang, med tilgang til samme produkter, tjenester og innhold som tidligere. Med Allente som det nye selskapsnavnet, vil kommunikasjon og betalinger gjenspeile denne endringen. Allente er dedikert til å fortsette å levere kvalitetstjenester til sine nordiske kunder.

Se også

Hva vil Wiki fortelle oss?

Allente er en nordisk TV-distributør som tilbyr tv-distribusjon via satellitt til 1,2 millioner kunder i Norge, Sverige, Danmark og Finland. I tillegg tilbyr selskapet strømmetjenester, samt IPTV løsninger og fiber bredbånd via åpne nettverk.

Selskapet ble etablert 5. mai 2020, som følge av en fusjon mellom Canal Digital og Viasat Consumer. Fusjonen ble planlagt året før, men ble først godkjent av EU på denne datoen. Selskapet er eid 50/50 av Telenor (som eide Canal Digital) og Viaplay Group (som eide Viasat).

Selskapet har hovedkontor i Oslo og Stockholm, og har nærmere 400 ansatte fordelt på syv kontorer i Norge, Sverige, Danmark og Finland. Administrerende direktør i Allente er Jonas Gustafsson.

Folk spør også

Har Canal Digital blitt Allente?

Terminering av Canal Digital appen p eldre Samsung-TV (15.02.2023) Gjelder deg som bruker Canal Digital-appen til Samsungs Smart TV rsmodeller 2015-2018. Da vi ble Allente, byttet vi navn p Canal Digital-appen til Allente-appen i prinsippet overalt.

Fullstendig svar på www.allente.no


Er Allente og Canal Digital det samme?

Canal Digital-appen blir Allente-appen Siden vi fr nytt navn og blir Allente, s f appen vr ogs nytt navn og ny, fresh quot;lookquot;. Du vil kjenne igjen innholdet i appen, og den er like enkel bruke. Det er frst og fremst navn, farger og utseendet som er nytt. Og du logger deg inn p samme mte som fr.

Fullstendig svar på www.allente.no


Hva skjedde med Canal Digital?

Canal Digital var et distribusjonsselskap for fjernsyn som ble grunnlagt i 1997 og er eid av Telenor ASA. I 2020 fusjonerte Canal Digital og Viasat og ble til Allente. Canal Digital distribuerte TV-signaler til mer enn 3 millioner husstander i Norge, Sverige, Danmark og Finland.

Fullstendig svar på snl.no


Hvem kjøpte opp Canal Digital?

Telenor kjpte i 2003 ut de franske eierne i Canal+. rsaken var at de franske eierne hindret samarbeid med NRK og TV 2. Canal Digital har etter dette, vrt 100 prosent eid av Telenor.

Fullstendig svar på no.wikipedia.org