Realme blåkopierer iPhones «dynamiske øy»

46

Oppdag Realme sin Mini Capsule-funksjon som ligner på Apples "dynamiske øy". Les om C55-mobilen og dens spesifikasjoner. Samtidig lanserer Apple iPhone 15 Pro med imponerende kraft og design. Les mer her.

Da Apple lanserte iPhone 14 Pro i fjor høst, introduserte de en innovativ funksjon kalt "dynamisk øy". Denne funksjonen var en elegant løsning på problemet med den store kamerautskjæringen på toppen av skjermen. Apple designet det på en måte som gjorde det til en fordel heller enn en ulempe.

Nå har konkurrenten Realme valgt å kopiere denne funksjonen, og de kaller det sin egen "Mini Capsule". Ifølge nettstedet The Verge blir dette sett på som en "skamløs kopi".

Realme blåkopierer iPhones «dynamiske øy» - Diskuter artikler (Tek.no) -  Diskusjon.no
Bildekilde: www.diskusjon.no

Nye C55-mobil med "Mini Capsule"

Realme har nylig lansert sin nye C55-mobil i Indonesia, og den har en liten kamerautskjæring i skjermen som ligner på Apples "dynamiske øy". Området rundt kamerautskjæringen på C55 blir utvidet og tilpasset for å vise forskjellig informasjon.

Det er foreløpig ikke klart om all funksjonaliteten er kopiert, men utseendet er veldig likt. En animasjon på lanseringssiden viser hvordan informasjon som ladestatus, databruk og daglige skritt kan flyttes inn i Mini Capsule-området for å frigjøre plass på hovedskjermen.

Realme выпустила смартфон с аналогом Dynamic Island у iPhone: Гаджеты:  Наука и техника: Lenta.ru
Bildekilde: lenta.ru

Spesifikasjoner for C55-mobilen

Bortsett fra den nye funksjonen, er ikke C55 en revolusjonerende mobil. Den er rimelig og har de fleste funksjonene man kan forvente av en smartmobil. Den har en Helio G88-prosessor, opptil 8 GB minne og 256 GB lagringsplass. Skjermen er 6,72 tommer stor.

Se også

Nyheter 10.01.2024, 09:52 59
Kommer PS5 før jul?
Nyheter 21.03.2024, 04:30 56
Når kom Skoda Enyaq?

Apple iPhone 15 Pro

På samme tid som Realme kopierer Apples "dynamiske øy", har Apple lansert sin iPhone 15 Pro. Denne mobilen er kjent for sin kraft og design. For første gang har Apple brukt det sterke og lette metallet Titan i rammen, noe som gjør mobilen tøffere og mer slitesterk.

iPhone 15 Pro har også en 3x optisk zoom i kameraet og den nye A17 Pro-chipen, som gir mobilen kraft tilsvarende en stasjonær PC. Den har også en fleksibel "action-knapp" som kan tilpasses etter brukerens ønske.

Realme Could Be Soon Copying iPhone 14 Pro's Dynamic Island | Beebom
Bildekilde: beebom.com

Konklusjon

Mens Realme blåkopierer Apples "dynamiske øy" med sin Mini Capsule-funksjon, fortsetter Apple å lede an med sin iPhone 15 Pro, som imponerer med både kraft og design. Det blir spennende å se hvordan markedet reagerer på denne kampen om innovasjon og kopiering.

iPhone's Dynamic Island ripped off by Realme in leaked video | iMore
Bildekilde: www.imore.com

Folk spør også

Hvilken iPhone har best batteritid?

Hvis du vil makse batteritid og skjermstrrelse i en iPhone uten blakke deg helt heter valget iPhone 15 Plus.

Fullstendig svar på www.tek.no


Hva er forskjellen på iPhone 13 og 14?

Begge modellene har med samme A15 Bionic-brikke som iPhone 13, men i iPhone 14 har man lst opp en ekstra grafikkjerne. Det betyr at den har litt bedre ytelse i spill og apper nr det kommer til bildebehandling og fotoredigering, enn iPhone 13 har. Minnet til Apples nyeste mobiltelefoner er ogs noe bedre.


Hvilken iPhone 14 skal jeg velge?

Skal du ha det strste og beste - og pris ikke spiller noen rolle, er det iPhone 14 Pro Max som gjelder. Men den er tung - med sine 240 gram er den Apples tyngste mobil noensinne. Prv den fr du kjper, er vr anbefaling. Vil du ha en mer hndterlig mobil, er det iPhone 14 og 14 Pro valget vil st mellom.

Fullstendig svar på dinside.dagbladet.no


Når kommer iPhone 15 Pro Max?

iPhone 15 Pro og iPhone 15 Pro Max kommer i fire nye, flotte finisher, inkludert svart titan, hvitt titan, bltt titan og naturlig titan. Forhndsbestillingen starter fredag 15. september, og de blir tilgjengelige i butikk fra fredag 22. september.


Videoer

Dynamic Island på Android!

Slik får du Dynamic Island på ENHVER Android-telefon!