Introduserer Wena - En Smart Klokkereim

42

Oppdag Wena - En Smart Klokkereim som kombinerer tradisjonell klokkestil med diskré smartfunksjonalitet. Hold deg oppdatert med varslinger direkte på reimens OLED-skjerm og få tilleggsfunksjoner som skrittelling, aktivitetsmåling og kaloriforbrenning. Oppgrader klokken din uten å kjøpe en ny smartklokke. Les mer på 32Chip.

For deg som vil holde på den tradisjonelle «looken».

Flere og flere har skaffet seg en smartklokke, med mulighet for å motta varslinger eller til og med føre telefonsamtaler uten å plukke opp mobilen. Men alle er ikke like begeistret for tanken på å fly rundt med en stor skjerm på armen.

Kanskje er en hybridklokkeet bedre valg, men nå har Sony kommet opp med en tredje mulighet for deg som tviholder på det gode gamle urverket:

Smarte klokkereimer! - Horae
Bildekilde: horae.no

Introduserer Wena - En Smart Klokkereim

Sony har lansert en smart klokkereim kalt Wena. Selv om denne reimen har vært tilgjengelig i Japan i fire år, blir den nå også tilgjengelig for engelskmennene, og det er bare et spørsmål om tid før resten av Europa følger etter.

På utsiden ser Wena ut som en helt vanlig klokkereim i metall, designet for å ikke tiltrekke seg mer oppmerksomhet enn selve klokken den er festet til. Men her kommer hemmeligheten – undersiden av Wena-reimen har en liten OLED-skjerm som gjør den tradisjonelle klokken din litt smartere.

Klokkereim Smart Klokkerem 22MMORANGE ORANGE 9a70 | Fyndiq
Bildekilde: fyndiq.no

Smart Funksjonalitet i En Diskret Design

Wena-reimen har flere smarte funksjoner som kan være nyttige for brukerne. Du kan enkelt motta varslinger om innkommende samtaler, meldinger eller e-poster direkte på reimens OLED-skjerm. Dette gjør det mulig å holde deg oppdatert uten å måtte sjekke telefonen.

Pro-versjonen av reimen går enda lenger og har tilleggsfunksjoner som å telle skritt, måle aktivitet og kaloriforbrenning, samt overvåke søvnen din hvis du velger å beholde den på om natten.

For å kommunisere med telefonen din, bruker smartreimen en skjult Bluetooth-brikke. Den kan også lades enkelt ved å koble laderen direkte til reimen.

Se også

Universell Kompatibilitet og Valgmuligheter

Wena-smartreimen er kompatibel med alle klokkehus som tar en 18, 20 eller 22 mm reim. Dette gir brukerne muligheten til å oppgradere klokken sin uten å måtte bytte ut hele enheten.

Dersom du foretrekker å jogge eller være aktiv med klokken på armen, tilbyr Sony også en litt større men mer funksjonsrik reim kalt Wena Wrist Active. Denne reimen er laget av silikon i stedet for metall, har en større skjerm og inneholder en egen GPS-mottaker for å spore treningssesjonene dine. I tillegg har den en pulsmåler.

Prisene for Wena-reimene varierer avhengig av modell. Pro-utgaven har en pris på omtrent 400 pund, mens Active-utgaven ligger på rundt 350 pund i Storbritannia.

Sony har foreløpig ikke bekreftet om og når Wena-reimene vil være tilgjengelige i andre deler av verden, inkludert hjemmemarkedet.

Klokkereim Smart Klokkerem 22MMORANGE ORANGE 9a70 | Fyndiq
Bildekilde: fyndiq.no

Konklusjon

Med introduksjonen av Wena-smartreimen gir Sony brukerne en tredje mulighet for å oppgradere klokken sin til å bli litt smartere. Ved å kombinere tradisjonell klokkestil med diskré smartfunksjonalitet, tilbyr Wena-reimen en praktisk og stilig løsning for de som ønsker å holde på den tradisjonelle "looken" uten å gå glipp av de moderne fordeler.

Med sin universelle kompatibilitet og valgmuligheter, samt tilleggsfunksjoner som skrittelling, aktivitetsmåling og kaloriforbrenning, er Wena-reimen et godt alternativ for de som ønsker å oppgradere sin eksisterende klokke uten å kjøpe en helt ny smartklokke.

Det gjenstår å se når Wena-reimen blir tilgjengelig globalt, men det er ingen tvil om at det er et spennende tillegg til markedet for smartklokke-tilbehør.

Kilder:

Smarte klokkereimer! - Horae
Bildekilde: horae.no

Hva vil Wiki fortelle oss?

Nå blir klokkereimen smart.

Denne Wikipedia-artikkelen omhandler filmen "Livets karusell" fra 1952, basert på noveller av O. Henry. Artikkelen inneholder ikke informasjon om en klokkereim som blir smart.