På tide å oppgradere gamingrommet hjemme

30

Finn ut hvordan du kan oppgradere gamingrommet hjemme og forbedre spillopplevelsen din. Fra ultrabrede, kurvede skjermer til den ultimate løsningen for små møterom, her er anbefalingene fra 32Chip.

Introduksjon

Med den økende trenden av lange kvelder hjemme og behovet for underholdning, er det på tide å oppgradere gamingrommet hjemme. Enten du sitter i karantene eller bare ønsker å oppgradere spillopplevelsen din, er det visse produkter og utstyr som vil forbedre gamingopplevelsen betraktelig. I denne artikkelen vil vi gi anbefalinger for hvilke produkter du bør velge for å gjøre gamingrommet ditt hjemmekoselig og toppmoderne.

Multicom.no | Åmli
Bildekilde: www.facebook.com

Ultrabred, kurvet skjerm for en immersiv spillopplevelse

For å virkelig slå deg løs på gamingbordet hjemme, bør du investere i en ultrabred, kurvet skjerm. En anbefalt skjerm er Samsungs 49-tommers skjerm, som tilsvarer omtrent to 27-tommers skjermer satt ved siden av hverandre. Med en oppløsning på 5120 x 1440 piksler vil du få en solid bildekvalitet som forbedrer både spillopplevelse og produktivitet. Denne skjermen fungerer også godt som en hjemmekontorskjerm.

På tide med å oppgradere hjemmekontoret 🙈 #hjemmekontor #homeoffice #... |  TikTok
Bildekilde: www.tiktok.com

Den ultimate løsningen for små møterom

Hvis du ønsker å oppgradere et reserve-møterom til et moderne og funksjonelt sted for 1:1-møter, anbefales Rally Bar Mini. Denne alt-i-ett videoplanken leverer knivskarp video, enestående farger og dekning av hele rommet. Den har et 4K-kamera med digital zoom, kraftige høyttalere med lav forvrengning og et avansert mikrofonsystem. Rally Bar Mini kan enkelt kobles til hvilken som helst PC eller Mac, eller du kan bruke den innebygde Android Appliance for å kjøre videokonferanseprogrammer direkte på enheten. Den tilpasser seg møtedynamikken ved hjelp av AI og motorisert panorering og vinkling.

Se også

En god skjerm for optimal spillopplevelse

Skjermen er en viktig del av gaming-utstyret, og en god skjerm kan løfte spillopplevelsen flere hakk. Grafikkutviklere legger stor vekt på bildekvalitet, uansett om det er e-sportspill eller spill for casinoer. Når du velger en skjerm, bør du vurdere oppløsning, hastighet og paneltype.

Hva slags type spill krever en god skjerm?

En god skjerm er viktig for alle som liker å spille med jevne mellomrom. Grafikkutviklere legger stor vekt på bildekvaliteten, uansett sjanger. Oppløsning er også viktig, og de fleste gamere foretrekker en oppløsning på 1440p. Noen drømmer om en 4K-skjerm, men det krever en kraftig maskin og kan være kostbart. En høy oppdateringsfrekvens, som 165Hz eller 240Hz, gir en mer responsiv og stabil spillopplevelse. Det er også viktig å sjekke om skjermen støtter teknologier som FreeSync og G-Sync for bedre ytelse.

Ulike paneltyper

Når du velger en skjerm, bør du også vurdere hvilken paneltype den har. TN-paneler er rimelige og har god responstid, mens IPS-paneler gir bedre fargegjengivelse og bredere synsvinkel. VA-paneler er et kompromiss mellom TN- og IPS-paneler, med god fargegjengivelse og responstid.

Spilldag.no – Side 2 – alt du trenger å vite om gaming
Bildekilde: spilldag.no

Oppsummering

Å oppgradere gamingrommet hjemme er en god investering for å forbedre spillopplevelsen. En ultrabred, kurvet skjerm og Rally Bar Mini for møterommet er anbefalte produkter. Når det kommer til skjermer, bør du vurdere oppløsning, hastighet og paneltype for å sikre optimal spillopplevelse. Velg en skjerm som passer til din spilltype og budsjett. Nyt lange kvelder med spilling hjemme!

Oppgrader din gaming-setup! - Spill.no
Bildekilde: spill.no