Sonos Move - Den allsidige trådløse høyttaleren du kan ta med deg overalt

Sonos Move er den første helt trådløse høyttaleren som lar deg nyte musikk både i hjemmet og på farten. Med batteridrift, WiFi og Bluetooth-tilkobling, og integrasjon med eksisterende Sonos-høyttalere, gir Sonos Move deg en imponerende lydopplevelse uansett hvor du er.

Sonos Move er den første helt trådløse høyttaleren fra Sonos, som lar deg nyte musikk både i hjemmet og på farten. Denne nyskapende høyttaleren kombinerer den praktiske funksjonaliteten til en multiromhøyttaler med muligheten til å ta den med deg til parken, stranden eller hvor som helst uten behov for strømkontakter.

TEST: Sonos Move - En tungvekter av en trådløs høyttaler
Bildekilde: dinside.dagbladet.no

Batteridrift og tilkoblingsmuligheter

Sonos Move er utstyrt med et innebygd batteri som gir deg omtrent ti timer med kontinuerlig musikkavspilling. Dette gjør det enkelt å ta høyttaleren med deg overalt uten å bekymre deg for strømtilkobling. I tillegg til WiFi-støtte, har Sonos Move også Bluetooth-funksjonalitet, slik at du kan kommunisere med høyttaleren via mobilen din selv uten nettforbindelse.

En av de mest unike egenskapene til Sonos Move er dens evne til å integreres sømløst med Sonos-høyttalerne du allerede har i hjemmet ditt. Mens Move er spesielt designet for å være bærbar, kommer den også med en elegant krybbe som gir den et fast sted i hjemmet når den ikke er i bruk. Dette gjør det utrolig praktisk å plassere høyttaleren i krybben i stedet for å måtte koble til en ledning hver gang. Hvis du trenger å lade høyttaleren mens du er ute, kan du enkelt gjøre det via en USB-C-kabel og en strømbank.

Sonos Move trådløs høyttaler (sort) - Elkjøp
Bildekilde: www.elkjop.no

Funksjonalitet og design

Som en Sonos-høyttaler er Move utstyrt med en rekke smarte funksjoner som gjør den enkel å bruke og integrere i hjemmet ditt. Du kan bruke stemmestyring for å sette på musikk, justere volumet og til og med be om spesifikke sanger. Høyttaleren er også utstyrt med touch-styring på toppen, slik at du kan pause musikken, hoppe over sanger eller justere lydnivået uten å måtte bruke telefonen.

Move-høyttaleren er også bygget for å tåle ulike miljøer og værforhold. Den er motstandsdyktig mot regn, snø, sand, vind, UV-lys og stekende sol, slik at du kan ta den med deg utendørs uten bekymringer. Den har også en solid konstruksjon som gjør den robust og holdbar, slik at den tåler å bli brukt under forskjellige forhold og til ulike aktiviteter.

Lydkvalitet og brukervennlighet

Selv om Sonos Move er designet for å være bærbar, kompromitterer den ikke på lydkvalitet. Høyttaleren leverer overraskende fyldig og detaljert lyd til tross for sin kompakte størrelse. Med automatisk Trueplay-teknologi tilpasses lyden automatisk etter omgivelsene for optimal lytteropplevelse. Du kan plassere høyttaleren hvor som helst, enten det er på terrassen, stranden eller til og med på badet, og Trueplay sørger for at lyden alltid er best mulig tilpasset rommet.

Med Sonos Move kan du nyte trådløs musikkstrømming hvor som helst og når som helst. Den er utstyrt med fuktbestandig design, full app-styring fra smarttelefonen eller nettbrettet ditt, Bluetooth, batteridrift, AirPlay 2 og stemmestyring. Dette gir deg de nyeste og beste mulighetene for å nyte favorittmusikken din uansett hvor du er.

Enten du vil ha en bærbar høyttaler du kan ta med ut av huset, eller du ønsker å integrere den i ditt eksisterende Sonos multiromssystem, er Sonos Move det ideelle valget. Den gir deg en imponerende lydopplevelse, enkel brukervennlighet og fleksibilitet for å nyte musikken din akkurat slik du ønsker det.

Sonos Move 2 (sort) - Trådløs lyd og dokking - KomplettBedrift.no
Bildekilde: www.komplettbedrift.no

Folk spør også

Kan man bruke Sonos uten internett?

Kan jeg bruke en Sonos-hyttaler uten internettforbindelse eller ruter? Nei, Sonos fungerer ikke uten bredbndstilkobling og ruter.

Fullstendig svar på www.ikea.com


Hvordan få lyd fra TV til Sonos?

Koble den optiske lydkabelen som flger med fra den digitale lyd-ut-porten (optisk lyd) p TV-en til lydinngangen p Playbar. Last ned Sonos-appen for iOS eller Android. Appen vil veilede deg gjennom konfigureringsprosessen. Playbar m konfigureres med Sonos-appen fr den kan spille av TV-lyd.

Fullstendig svar på support.sonos.com


Hvordan sette opp Sonos Move?

Pare enheten med Move G til innstillinger for enheten, og sl p Bluetooth.Velg Move fra listen over enheter. Hvis Move ikke vises p skjermen, m du sjekke at Move er i paringsmodus, og at LED-lampen blinker bltt.Nr tilkoblingen er fullfrt, vil LED-lampen lyse jevnt bltt og du vil hre en tone.

Fullstendig svar på support.sonos.com


Hvor mange Sonos enheter kan man koble sammen?

Denne artikkelen beskriver kravene for konfigurere og bruke S1- og S2-systemer. Du kan legge opptil 32 produkter inn i ett enkelt anlegg.

Fullstendig svar på support.sonos.com


Videoer

How Money is Created Out of Thin Air - The Shocking Truth

20 SCARY GHOST Videos That'll Chill You To The Bone

5 SCARY GHOST Videos Leaving Viewers Terrified

The man decided to get rid of the puppy. You won't believe what happened next!

The Shocking Truth about Non-Human UFOs: John Greenewald Reveals All

13 SCARY GHOST Videos You Won't Want to Watch Alone

Richard Dolan: The Wilson Memos & Bob Lazar

I Spent The Japan's Oldest Hotel