Kan man dele Netflix-konto med andre?

08.05.2024, 20:25 16

Ja, det er mulig å dele en Netflix-konto med andre, men det er visse begrensninger og mulige kostnader knyttet til dette. En Netflix-konto er egentlig ment for personer som bor sammen i samme husholdning. Du kan opprette opptil fem separate profiler på en konto, slik at hver person får en skreddersydd Netflix-opplevelse basert på deres preferanser. Du kan også angi aldersgrenser på profilene for å begrense tilgangen til innhold for visse aldersgrupper.

Tidligere har det vært enkelt å dele Netflix-kontoen med andre uten ekstra kostnader. Men nå har Netflix begynt å teste ut muligheten for å ta betalt for å legge til ekstra brukere på kontoen, spesielt de som ikke bor sammen med hovedabonnenten. Dette betyr at det kan være nødvendig å betale en ekstra sum per person som deler kontoen med deg.

Det er viktig å merke seg at denne testen foreløpig kun gjelder i visse land som Chile, Costa Rica og Peru. Netflix vil evaluere resultatene fra disse markedene før de eventuelt bestemmer seg for å implementere endringene globalt.

Hvis du ønsker å dele Netflix-kontoen din med personer utenfor din egen husholdning, kan du gjøre dette mot en ekstra månedsavgift på 39 kroner per person i Norge. Det er imidlertid viktig å være oppmerksom på at bare abonnenter med Netflix Standard- og Premium-abonnement har muligheten til å legge til ekstra medlemmer for denne prisen. Basis-abonnenter og de som velger det kommende reklamefinansierte abonnementet vil ikke ha denne muligheten.

Så, ja, du kan dele Netflix-kontoen din med andre, men det kan være begrensninger og eventuelle ekstra kostnader knyttet til det avhengig av abonnementstype og hvorvidt personene bor sammen eller ikke.

Har du et spørsmål? Spør oss!

Folk spør også

Has Bing usage increased after ChatGPT?

lagt til på 11.01.2024, 09:28

Hvor mange PS5 er solgt?

lagt til på 04.05.2024, 16:52

Hva koster Data-SIM Telenor?

lagt til på 04.05.2024, 16:59

Hvordan restarte Fitbit?

lagt til på 12.01.2024, 07:21

Hvordan fjerne noe fra fortsett å se på Netflix?

lagt til på 10.01.2024, 10:30