Hvordan bruke Google Street View?

08.05.2024, 20:21 23

Google Street View er en nyttig funksjon i Google Maps som lar deg utforske bilder på gatenivå fra forskjellige tidspunkter. Du kan se hvordan lokalområdet ditt har endret seg over tid. Her er noen enkle trinn for å bruke Google Street View:

1. Åpne Google Maps på datamaskinen eller mobiltelefonen din.

2. Søk etter et sted ved å skrive inn adressen eller navnet på stedet i søkefeltet. Du kan også klikke på en stedsmarkør på kartet for å velge et bestemt sted.

3. Når søket er fullført, vil du se et Street View-ikon i form av en liten person eller en oransje mann. Klikk på dette ikonet for å åpne Street View.

4. Etter å ha åpnet Street View, kan du bruke musen til å panorere rundt og utforske området. Du kan zoome inn og ut ved å bruke knappene på skjermen eller rullehjulet på musen.

5. Du kan også bruke tastaturet for å navigere i Street View. Piltastene lar deg bevege deg fremover, bakover og til sidene. Du kan også bruke tastene "+" og "-" for å zoome inn og ut.

6. Hvis du vil se veibeskrivelser i Street View, kan du klikke på "Veibeskrivelse" og skrive inn start- og sluttpunktet for ruten.

7. Hvis du kommer over bilder som bør sensureres eller som kan være støtende, kan du rapportere problemene til Google.

Husk at ikke alle gater og områder har Street View-bilder tilgjengelig, spesielt i mindre befolkede områder. Men Street View blir stadig oppdatert og flere områder blir dekket over tid.

Med Google Street View kan du utforske ulike steder uten å forlate hjemmet ditt. Det er en flott måte å planlegge reiserute, se hvordan steder ser ut før du besøker dem, eller bare tilfredsstille nysgjerrigheten din om forskjellige områder og deres utvikling over tid.

Har du et spørsmål? Spør oss!

Folk spør også

Har ice Telenor dekning?

lagt til på 25.04.2024, 13:09

Hva betyr LHR på skjermkort?

lagt til på 08.05.2024, 20:15

Kan jeg skanne med min telefon?

lagt til på 25.04.2024, 14:50

Hvordan sjekke grafikkort på PC?

lagt til på 10.01.2024, 10:27

Hvordan koble til et trådløst nettverk?

lagt til på 10.01.2024, 23:30