Få mer informasjon om hvordan Samsung har løst problemet med grønne skjermer på Samsung Galaxy S20 Ultra og S20-modellene gjennom en ny oppdatering. Les om prosessen, oppdateringsversjonen og hvordan du kan løse skjermproblemer på din Samsung-enhet.
Innholdsfortegnelse
I denne artikkelen skal vi se nærmere på hvordan Samsung har løst problemet med grønne skjermer på deres flaggskip Samsung Galaxy S20 Ultra. En ny oppdatering har blitt sluppet, foreløpig kun tilgjengelig i Tyskland. Oppdateringen tar sikte på å fikse problemet mange brukere har meldt om etter forrige oppdatering, som introduserte det grønnskjærte skjermproblemet spesielt på Exynos-varianten av S20 Ultra.
Problemets omfang
Det grønne skjermproblemet på Samsung Galaxy S20 Ultra ble tydelig synlig som en grønnskjær over hele skjermen. Imidlertid oppstod problemet bare under to ulike kriterier. Det er viktig å merke seg at Snapdragon-varianten av S20 Ultra ikke ble påvirket av dette problemet. Likevel har Samsung nå funnet en løsning på problemet, foreløpig kun tilgjengelig i Tyskland.
Oppdateringsversjon
Dersom du ønsker å sjekke om du har mottatt oppdateringen som løser grønnskjær-problemet, kan du se etter versjonsnummeret på oppdateringen. Oppdateringen det er snakk om har versjonsnummer G98xBXXU1ATD3.
Se også
Utvidet løsning
Oppdateringen er ikke begrenset til bare Samsung Galaxy S20 Ultra, men dekker også de vanlige S20-modellene. Dersom du opplever skjermproblemer med din S20-modell, anbefales det å oppdatere telefonen for å løse problemet.
Prosess og informasjon
Samsung har ikke gitt noen ytterligere forklaring i oppdateringen om hva som er gjort for å løse problemet med grønne skjermer. Oppdateringen vil normalt bli installert automatisk, men dersom dette ikke skjer eller hvis du ikke har denne funksjonen aktivert, kan du manuelt sjekke etter oppdateringer ved å gå til Innstillinger og deretter Programvareoppdateringer.
Dersom du opplever andre problemer med din Samsung-enhet, kan du også bruke samme prosess for feilsøking og avtale et servicebesøk dersom nødvendig. Det anbefales å ha modell- og serienummeret tilgjengelig før du starter feilsøkingen.
Konklusjon
Samsung har raskt og effektivt løst problemet med grønne skjermer på deres Galaxy S20 Ultra og S20-modeller gjennom en ny oppdatering. Selv om oppdateringen per nå kun er tilgjengelig i Tyskland, forventes det at den snart vil bli utrullet i Europa og resten av verden. Det anbefales å oppdatere telefonen for å fikse eventuelle skjermproblemer og for å sikre optimal brukeropplevelse.
Se også
Hva vil Wiki fortelle oss?
Etter støtte fra flertallet i tråden forsøker jeg på å legge frem et første konkret utkast til tekst for å stemmes over:
Foreslår at de som ønsker en annen tekst formulerer et eget forslag. For ordens skyld så er dette IKKE en avstemning, før vi kan gå så langt må vi finne en formulering som flest mulig kan enes om.
Generelt er mitt inntrykk at motivasjonen til å bidra til en artikkel tenderer til å være omvendt proporsjonalt med leksikalsk fremstilling, kildebelegg og relevans. Dette fører til mye vedlikholdsarbeid for den harde kjerne av bidragsytere. Alternativet til å fikse artikkelen er da å tagge med håp om at «noen» tar i tak i problemet. Det kan også være en advarsel til leseren om at artikkelen ikke er helt patent. Når jeg ser et problem i forbifarten så tagger kjapt på 10 sekunder i stedet for å bruke 10 eller 30 minutter på utbedring. Så tagging har en viktig funksjon. Av og til glemmer man å legge inn begrunnelse eller man synes det er åpenbart, da synes jeg ikke det er rett å fjerne taggen uten videre. Men en tagg ut begrunnelse kan utfordres, gjerne med spørsmål til den som la inn taggen. Jeg fjerner en god del tagger, når jeg fikser eller når taggen ikke er fair.
Formuleringen ser ut til å stamme fra Soulkeeper på Mal:Forbedringspotensiale tilbake i 2011. Takk til Ulf Larsen som setter det på agendaen. Jeg er For alle de nevnte formuleringene.
Jeg forsøkte nå å bruke taggen mal:flere problemer uten å angi begrunnelse, da kom følgende opp med store røde bokstaver: «Ingen problemer har blitt angitt. Forklar problemene eller fjern denne malen.» Det blir jo snodig når malen samtidig lenker til diskusjonssiden der problemen er forklart.
Jeg er absolutt motstander av at det stilles krav av den typen som blir foreslått her. Advarslene, spesielt om manglende kildebruk, er til for at brukere skal lese teksten med ekstra skeptisk blikk. Når man patruljerer flere tusentalls artikler i løpet av et år, er det simpelthen umulig å presisere de enkelte manglene ved hver eneste kritikkverdige sak. (Den bedrøvelige tilstanden mange av artiklene befinner seg i, skyldes forøvrig i ikke liten grad tidligere tiders innbitte motstand mot referansenes betydning noen av brukerne har måtte utkjempe en hard kamp mot.) Det er ganske åpenbart at en sak uten referanser er referanseløs, likesom det er innlysende at en sak hvis referanser trenger å forbedres må ha bedre referanser. For min del akter jeg ikke å kaste bort videre med tid på dette.
Må si meg VELDIG enig i det seneste innlegget av Trygve Nodeland. Ikke minst Den beste måten er selv å gjøre artikkelen bedre. Min oppfatning er at veldig mange er veldig glad i å sette inn maler, selv på små ting de lett kunne fikse på noen minutter. Mye bedre hvis man selv fikser problemet. For det første blir det da gjort på en gang og for det andre slipper artikkelen den stygge malen. Er det ikke sånn det skal være, at man bygger artikler, hjelper hverandre. Hvis alle bare skal plassere ut en masse maler blir det lite gjort. Forklares ofte med at de ikke "har tid". Jeg mener det går mer på hva man prioriterer å gjøre.
Jeg har mistet tråden i denne tråden, og er ikke sikkert på hvor konsensus er på vei. Mitt syn er uansett:
Et skritt frem og et tilbake – vi står på samme sted