Ny NVMe SSD tilbyr forbedret ytelse, energieffektivitet og grensesnittfleksibilitet

26

Opplev forbedret ytelse og energieffektivitet med Samsungs nye SSD 990 EVO. Denne NVMe SSD-en er ideell for spill, jobb og kreativt arbeid som krever stor lagringskapasitet og rask dataoverføring.

Ny NVMe SSD tilbyr forbedret ytelse, energieffektivitet og grensesnittfleksibilitet

Samsung Electronics Co. Ltd., en verdensleder innen avansert minneteknologi, kunngjør i dag lanseringen av SSD 990 EVO – det nyeste tilskuddet til selskapets utvalg av forbruker-SSD-er – som leverer kraftig ytelse med bedre energieffektivitet. Designet for å forbedre hverdagslige dataopplevelser som spill, jobb og video-/bilderedigering forventes NVMe SSD-en å være en ideell løsning for et mangfold av brukere.

Samsung lanserer SSD 990 EVO: Økt ytelse for gaming, arbeid og kreativitet  – Samsung Newsroom Norge
Bildekilde: news.samsung.com

Forbedret ytelse

990 EVO tilbyr forbedret ytelse på opptil 43 % sammenlignet med forrige modell, 970 EVO Plus. Sekvensielle lesehastigheter når opptil 5,000 megabyte per sekund (MB/s), og skrivehastigheter opptil 4,200 MB/s. Vilkårlige lese- og skrivehastigheter får også et løft, og når henholdsvis opptil 700K input/output-operasjoner per sekund (IOPS) og 800K IOPS.

Ved å bruke Host Memory Buffer (HMB)-teknologi for å koble direkte til vertsprosessorens DRAM, kan SSD-en oppnå optimalisert ytelse selv med en DRAM-løs design. Brukere som oppgraderer fra tidligere vanlige SSD-er vil oppleve raskere lastehastigheter for spill og rask tilgang til store filer.

Samsung lanserer SSD 990 EVO: Økt ytelse for gaming, arbeid og kreativitet  – Samsung Newsroom Norge
Bildekilde: news.samsung.com

Forbedret energieffektivitet og smart termisk løsning

Samsung 990 EVO har forbedret energieffektivitet på opptil 70 % sammenlignet med 970 EVO Plus, noe som gir brukere forlenget bruk på PC-er uten konstant bekymring for batterilevetid. Den støtter også Modern Standby1, som muliggjør en umiddelbar av/på-funksjon med uavbrutt internett-tilkobling og sømløst mottak av varslinger, selv i strømsparingsmoduser.

990 EVOs varmespredning regulerer effektivt den termiske tilstanden til NAND-brikken, slik at driften konsekvent kan kjøre på sitt høyeste nivå uten at det går på bekostning av ytelsen.

En allsidig SSD for nåværende og fremtidig databehandling

990 EVO er en allsidig SSD laget for å møte dagens databehov og i påvente av fremtidige krav. Brukere kan oppleve sømløs multitaskebehandling, raskere programstart og kortere svartid med den kraftige ytelsen til SSD-en. Den er ideell for spill, arbeid og kreative prosjekter som krever stor lagringskapasitet og rask dataoverføring.

Samsung lanserer nye, lynraske mini-SSD-er - Digi.no
Bildekilde: www.digi.no

Oppsummering

Samsungs lansering av SSD-er på 2 TB, som inkluderer modellen 990 EVO, bringer forbedret ytelse, energieffektivitet og grensesnittfleksibilitet til forbrukermarkedet. Med en økning på opptil 43 % i ytelse sammenlignet med forrige modell og forbedret energieffektivitet på opptil 70 %, er denne NVMe SSD-en ideell for dagligdagse oppgaver som spill, jobb og video-/bilderedigering. Den allsidige SSD-en er designet for å møte dagens databehov og er klar for fremtidige krav. Med raskere lastehastigheter og rask tilgang til store filer, vil brukerne oppleve en forbedret dataopplevelse. Samsungs 990 EVO er en pålitelig løsning for alle som trenger stor lagringskapasitet og rask dataoverføring.

Samsung 2TB 850 PRO og 850 EVO
Bildekilde: www.elektronikkbransjen.no

Videoer

Altibox og Beat lanserer musikkstreaming på TV

Speed Up Windows 10

How great leaders inspire action | Simon Sinek | TED

OUR YACHT Build UPDATE & BERING 92 EXPLORER SuperYacht Tour / EXPEDITION Liveaboard Trawler

Untouched for 25 YEARS ~ Abandoned Home of the American Flower Lady!

Eerie Archives: Scariest Videos of 2023 [v2]

Luis Elizondo: Gov't Has Biological UFO Samples [Part 2]

CAMPING in FREEZING Cold with Dog - Roof Tent