Xbox-sjefen bekrefter: Call of Duty vil fortsette å være tilgjengelig på PlayStation

Xbox-sjefen bekrefter at Call of Duty vil fortsette å være tilgjengelig på PlayStation i fremtiden. Microsoft vil respektere eksisterende avtaler om utgivelser av Activision Blizzard-spill på PlayStation. Phil Spencer understreker viktigheten av PlayStation i spillbransjen og ønsker å opprettholde et positivt forhold mellom Microsoft og Sony. Les mer for å få beroligende nyheter for PlayStation-fans.

Tidligere denne uken kom nyheten om at Microsoft vil kjøpe utviklerhuset Activision Blizzard, noe som har skapt uro blant PlayStation-eiere. Aksjekursen til Sony har falt, og mange lurer på om deres favorittspill, som for eksempel Call of Duty, vil fortsette å bli utgitt på PlayStation-konsollene.

Microsoft ønsker å beholde Call of Duty på Playstation - ITavisen
Bildekilde: itavisen.no

Xbox-sjefen strekker ut en hånd

I en overraskende gest strekker Xbox-sjef Phil Spencer ut en hånd til alle Playstation-eiere. Han bekrefter via Twitter at Call of Duty vil fortsette å være tilgjengelig på PlayStation i fremtiden. Han forsikrer også at Microsoft vil respektere alle eksisterende avtaler om utgivelser av Activision Blizzard-spill på PlayStation.

Det er viktig å merke seg at Spencer ikke utelukker at nye Call of Duty-spill kan få tidseksklusive funksjoner eller eget innhold kun for Xbox og PC. Dette kan bety at visse aspekter av spillet kan være begrenset til Microsoft-plattformer, men hovedspillet vil fortsatt være tilgjengelig for PlayStation-brukere.

Call of Duty vil fortsatt komme til PlayStation - - Gamereactor
Bildekilde: www.gamereactor.no

Microsoft ønsker å beholde Call of Duty på PlayStation

Phil Spencer understreker at Microsoft ikke ønsker å frata PlayStation-eiere muligheten til å spille Call of Duty. Han påpeker at Sony er viktig i spillbransjen, og at de setter pris på forholdet mellom de to selskapene. Dette er beroligende nyheter for PlayStation-fans som fryktet at Microsofts oppkjøp av Activision Blizzard kunne føre til eksklusivitet på Xbox-plattformer.

Det er et økosystem å beskytte

Microsoft har et økosystem å beskytte, og de vil nok være forsiktige med å gjøre noe som kan skape misnøye blant spillere. Selv om oppkjøpet av Activision Blizzard gir dem kontroll over flere viktige spillserier, er det i deres interesse å fortsette samarbeidet med andre plattformer som PlayStation.

Det er uvisst hvordan fremtiden vil se ut for Call of Duty og andre Activision Blizzard-spill på PlayStation etter avtalen mellom Microsoft og Activision Blizzard er fullført. Men Xbox-sjefens uttalelser gir håp om at PlayStation-brukere fortsatt vil kunne nyte disse populære spillene på sine konsoller.

Microsoft signerer «bindende avtale» for å beholde Call Of Duty på  PlayStation etter Activision-fusjonen | Popidol
Bildekilde: popidol.no

Konklusjon

I en tid med mange spekulasjoner og bekymringer rundt fremtiden til Call of Duty på PlayStation, kommer Xbox-sjefen Phil Spencer med beroligende ord. Han forsikrer PlayStation-eiere om at spillet vil fortsette å være tilgjengelig på deres konsoller. Dette viser en vilje til samarbeid og et ønske om å opprettholde et positivt forhold mellom Microsoft og Sony i spillbransjen. Mens det kan være viss eksklusivitet for visse funksjoner på Xbox og PC, vil hovedspillet fremdeles være tilgjengelig for PlayStation-fans. Dette er gode nyheter for alle som elsker Call of Duty og vil fortsette å spille det på sin foretrukne plattform, uavhengig av om det er Xbox eller PlayStation.

Microsoft ønsker bringe Call of Duty til PlayStation 6 - - Gamereactor
Bildekilde: www.gamereactor.no

Hva vil Wiki fortelle oss?

– Vil beholde Call of Duty på PlayStation.

En markant egenskap som adskiller PlayStation 3 fra sine forgængere er dens online-spilletjeneste, PlayStation Network, som står i kontrast til Sonys tidligere politik om at lade spiludviklerne selv stå for det at spille online. PlayStation 3 har været vært for mange populære multiplayer-spil, herunder den populære Call of Duty-serie. Mange PlayStation 3-ejere er ivrige efter at beholde Call of Duty på deres konsol og nyde den fulde online gaming-oplevelse.

Videoer

CALL OF DUTY ADVANCED WARFARE PS5 Gameplay Walkthrough Part 1 Campaign FULL GAME 4K No Commentary

CoD Takedown IRL #shorts #callofduty

Ghost Face Reveal Modern Warfare III MW3 2023

CALL OF DUTY MODERN WARFARE 2 PS5 Walkthrough Gameplay Part 2 - PRICE (COD 2022 Campaign)

Official Reveal Trailer | Call of Duty: Infinite Warfare

Call of Duty on Xbox Game Pass Announced/Confirmed by Microsoft (Activision-Microsoft Acquisition)

Call of Duty: Mobile - Gameplay Walkthrough Part 1 - Tutorial (iOS, Android)

THE PRISON ESCAPE | CALL OF DUTY MODERN WARFARE II GAMEPLAY #7