Bang & Olufsen lanserer stilfull 4K-TV med Android

43

Opplev enestående bildekvalitet og lydopplevelse med Bang & Olufsens nye BeoVision 14 - en stilfull 4K-TV med Android. Designet med naturlig skjønnhet og imponerende funksjoner.

Danske Bang & Olufsen har lenge vært kjent for sin unike og eksklusive designfilosofi. Nå har selskapet gjort det igjen med lanseringen av deres første Android TV-baserte modell - BeoVision 14. Denne stilfulle 4K-TV-en er et drømmekjøp for stilbevisste forbrukere som ønsker enestående bildekvalitet og lydopplevelse.

Bang & Olufsen unveils new Android TV-powered 4K Beovision 14 | Trusted  Reviews
Bildekilde: www.trustedreviews.com

Designet med naturlig skjønnhet

BeoVision 14 skiller seg ut med sitt designmessige særpreget som inkluderer utstrakt bruk av tre. Høyttalerdekselet på TV-en er prydet med horisontale «lameller» av eiketre, som gir en organisk og naturlig følelse. Denne unike designvalget er med på å skape en visuell harmoni i ethvert rom. Den mekanisk polerte aluminiumsrammen rundt skjermen gir et sofistikert og elegant uttrykk.

Купить 4K телевизор Bang & Olufsen BeoVision Avant-75 (Black) в Москве в  каталоге bang & Olufsen Телевизоров с доставкой. Характеристики, цены в  интернет-магазине iCover.
Bildekilde: www.icover.ru

Imponerende bildekvalitet og funksjoner

BeoVision 14 leverer en imponerende 4K-oppløsning og kommer i to størrelser - 40 og 55 tommer. Med antirefleksbehandlet frontglass og en intelligent funksjon som måler lysnivået i rommet, kan TV-en automatisk justere bildet for å opprettholde optimal bildekvalitet uavhengig av lysforholdene. Dette sikrer en fantastisk visuell opplevelse uansett hvor du plasserer TV-en.

Se også

Teknologier 13.02.2024, 04:41 57
Hvorfor velge OLED TV?
Teknologier 10.01.2024, 23:32 41
Hvordan virker VR?

Lydkvalitet i særklasse

Bang & Olufsen er kjent for å legge stor vekt på lydkvaliteten i sine produkter, og BeoVision 14 er intet unntak. Den leveres med et treveis høyttalersett og et solid basselement som sikrer en fyldig og imponerende lydopplevelse. TV-en kan også leveres med en motorisert fot som kan enkelt styres med fjernkontrollen, slik at du kan justere plasseringen og vinkelen etter dine preferanser.

bang & olufsen 4k TV with android is a minimalist masterpiece
Bildekilde: www.designboom.com

Pris og tilgjengelighet

Som forventet er BeoVision 14 en luksuriøs TV-modell som kommer med sin pris. Den veiledende utsalgsprisen ligger på 55 990 kroner for 40-tommers modellen og 82 990 kroner for 55-tommers modellen med eiketre. Dersom du velger å bytte ut eiketreet med stoff, vil prisen reduseres med noen tusenlapper. Bang & Olufsen tilbyr enestående kvalitet og design, og BeoVision 14 er intet unntak.

Best pris på Bang & Olufsen BeoVision Horizon 48 48" 4K Ultra HD  (3840x2160) LCD Smart TV TV - Sammenlign priser hos Prisjakt
Bildekilde: www.prisjakt.no

Konklusjon

Med lanseringen av BeoVision 14 viser Bang & Olufsen sin evne til å kombinere stilfullt design, førsteklasses bildekvalitet og imponerende lyd. Denne 4K-TV-en med Android gir forbrukerne en unik opplevelse som vil tilfredsstille selv de mest kresne brukerne. Selv om prisen er høy, får man en TV som vil være et stolt midtpunkt i ethvert rom og som vil gi utrolige multimediaopplevelser i lang tid fremover.