Forenklet installasjon og stabilt internett med Telias trådløse bredbånd over 5G

90

Oppdag Telias nye løsning for trådløst bredbånd over 5G. Enkel installasjon og stabilt internett på under 20 minutter. Med Telia Play-tjenesten får du tilgang til populære strømmetjenester og kanaler samlet på ett sted. Les mer hos 32Chip.

Forenklet installasjon og stabilt internett

Telia har nylig introdusert en ny løsning for trådløst bredbånd som gir kundene muligheten til å installere bredbåndsproduktet selv. Denne enkle og raske installasjonsprosessen tar under 20 minutter og gir brukerne raskt og stabilt internett levert over Telias toppmoderne 4G- og 5G-nett, uten behov for graving i hagen eller nærområdet. Denne innovative tilnærmingen til bredbåndsinstallasjon er et resultat av Telias kontinuerlige innsats for å forenkle hverdagen til sine kunder.

For å gjøre det enda mer praktisk, tilbyr Telia sitt bredbåndsutstyr, som inkluderer en utendørs antenneboks og en Wi-Fi 6-ruter, enten for levering hjem til kunden eller kjøp i nærmeste Telia-butikk. Installasjonen er enkel - antenneboksen monteres på husveggen eller i vinduet i henhold til instruksjonene, deretter kobles den til ruteren innendørs, og du er klar for å surfe på nettet. Internettsignalene leveres fra nærmeste Telia-basestasjon, og med denne løsningen kan du nyte pålitelig og raskt internett uten tidkrevende installasjonsprosesser.

Telia lanserer trådløst bredbånd | Telia Norge
Bildekilde: presse.telia.no

5G-nettet og fiberhastigheter

Telia leverer trådløst bredbånd både over 4G- og 5G-nettet. Hastighetene varierer avhengig av nettverket, med 4G-hastigheter på henholdsvis 25 Mbit/s og 50 Mbit/s, mens 5G-hastighetene spenner fra 100-500 Mbit/s. Kundene kan glede seg over tilnærmet ubegrenset data med full fart opptil 2000 GB hver måned. Telia er stolt av å være den første til å tilby et nasjonalt 5G-nett i Norge, med over åtte av ti nordmenn som allerede har tilgang til den raske mobilteknologien fra Telia. 5G-utbyggingen fortsetter med uforminsket styrke over hele landet, og Telia oppfordrer kundene til å velge trådløst bredbånd med 5G for en enda bedre brukeropplevelse.

Det er verdt å merke seg at Telia har gjort betydelige investeringer i 5G-utbyggingen i mange byer og kommuner i hele Norge, inkludert storbyene som Oslo, Bergen, Trondheim, Tromsø og Stavanger. Samtidig moderniserer selskapet hele mobilnettet, noe som resulterer i bedre hastighet, dekning og dobling av kapasiteten på 4G-nettet.

Telia lanserer TV over trådløst bredbånd | Telia Norge
Bildekilde: presse.telia.no

Trådløst bredbånd med Telia Play

En av de spennende fordelene med Telias trådløse bredbåndsløsning er muligheten til å få TV- og strømmetjenesten Telia Play inkludert på alle abonnement. Dette betyr at brukerne kan nyte tilgangen til de største strømmetjenestene og alle de kjente kanalene samlet på ett sted. Med Telia Play-tjenesten kan man enkelt bytte mellom strømmetjenester og kanaler direkte via fjernkontrollen, og alt dette er tilgjengelig for kun 200 kroner ekstra de første 12 månedene. Telia ønsker å gjøre trådløst bredbånd enda mer attraktivt for kunder over hele landet ved å kombinere stabilt internett med et bredt spekter av underholdningsalternativer.

Enkel og praktisk installasjon

For å ta i bruk Telias trådløse bredbånd trenger man kun en liten utendørs antennemottaker og en innendørs smart Wi-Fi 6-ruter. Kunder som velger å bestille trådløst bredbånd med Telia Play vil også motta Telia box, en TV- og strømmeboks som er fylt med kundens favoritter. Installeringen av trådløst bredbånd kan enten gjøres selv kostnadsfritt eller ved å benytte en profesjonell montør. Uansett valg vil internettsignalene leveres fra nærmeste Telia-basestasjon, og du kan glede deg over sømløs tilkobling til internett.

Telia med TV over trådløst nett og kjappere 5G-bredbånd - ITavisen
Bildekilde: itavisen.no

Ledende innen 5G-nettet

Med en sterk visjon om å være først i Norge med et nasjonalt 5G-nett, har Telia gjort betydelige fremskritt siden våren 2020. De har bygget ut 5G i mange byer og kommuner over hele landet, inkludert storbyene Oslo, Bergen, Trondheim, Tromsø og Stavanger. Telia fortsetter også moderniseringen av hele mobilnettet, noe som vil resultere i bedre hastighet og dekning på 4G-nettet, samtidig som kapasiteten dobles. Målet er å tilby kundene en enda bedre brukeropplevelse på både mobil og trådløst bredbånd.

Telia Norge forventer å ha 5G-dekning i hele landet innen 2023, og dette vil sikre at stadig flere kunder kan dra nytte av Telias raske og pålitelige nettverk. Telia er opptatt av å tilby kundene enestående internettopplevelser, og deres kontinuerlige satsing på 5G-utbygging og modernisering av mobilnettet er et bevis på deres engasjement for å være ledende innen mobilteknologi i Norge.

Telia lanserer TV over trådløst bredbånd | Telia Norge
Bildekilde: presse.telia.no

Konklusjon

Med lanseringen av trådløst bredbånd over 5G setter Telia en ny standard for enkelhet, hastighet og stabilitet. Kundene kan nå glede seg over en rask og enkel installasjon uten behov for graving i hagen eller nærområdet. Med tilnærmet ubegrenset data og hastigheter fra 25 Mbit/s til 500 Mbit/s, kombinert med tilgang til Telia Play-tjenesten, er dette en attraktiv løsning for kunder over hele landet. Med sin ledende posisjon innen 5G-nettet og kontinuerlig utbygging av mobilnettet, viser Telia sin forpliktelse til å tilby toppmoderne teknologi og enestående brukeropplevelser til alle sine kunder.

Se også

Hva vil Wiki fortelle oss?

Telia Norge hadde i september 2021 5G dekning bl.a. rundt Trondheim, Bergen, Ålesund, Stavanger og fra Oslo til Hamar. I 2023 forventer Telia å ha 5G-dekning i hele Norge. Telenor hadde i september 2021 dekning i de største byene, men lite dekning utenfor byene. Ice var flere steder forberedt for 5G, men hadde faktisk 5G dekning bare i Tromsø. I februar 2022 var dekningen forbedret hos både Telenor og Telia og omfattet alle de store byene, men Telia manglet fremdeles Kristiansand.

Folk spør også

Kan 5G erstatte bredbånd?

5G vil etter hvert kunne erstatte bredbnd ogs steder der kabler ikke er noe alternativ, via skalt fast trdlst nett. Den lsningen innebrer en fast 5G-ruter med antenne montert utendrs, slik at man fr et sterkere signal og bedre nett i huset.

Fullstendig svar på fordelssonen.komputer.no


Hvordan endre fra 5ghz til 2 4ghz Telia?

Slik splitter du nettverket ditt pne en nettleser og skriv inn 192.168.0.1.Trykk enter.Logg inn med brukernavn quot;homequot; og passord quot;homequot;Velg fanen quot;Bandsteeringquot; Dersom denne str p quot;ONquot;, klikk for deaktivere.Klikk p quot;Applyquot;G til fanen quot;Basicquot;I de nye boksene fjerner du quot;5Gquot; fra navnet p nettet i boksen quot;5Gquot;

Fullstendig svar på www.telia.no


Når kommer 5G der jeg bor?

13. mars 2020 pnet Telenor 5G-nettet – som frste mobiloperatr i Norge.

Fullstendig svar på www.telenor.no


Kan jeg få 5G Telia?

For f tilgang til Telia sitt 5G-nett trenger du et mobilabonnement fra Telia og en mobiltelefon som sttter den nye teknologien. Under moderniseringen som foregr under utbyggingsperioden, m du ta hyde for at det vil kunne oppst forstyrrelser p nettverket.

Fullstendig svar på www.telia.no