HTC har lansert en ny og rimeligere utgave av One A9

46

Les om lanseringen av HTC One A9s, en rimeligere variant av One A9-modellen. Vi ser på endringene i design, skjerm, ytelse og kamera. Pris og tilgjengelighet er også omtalt.

HTC har lansert en ny og rimeligere utgave av One A9
HTC One A9 er lansert - Mobil
Bildekilde: www.klikk.no

Introduksjon

HTC har nylig lansert en ny variant av deres One A9-modell, kalt One A9s. Denne rimeligere utgaven av telefonen beholder mye av det populære designet og noen av de viktigste funksjonene fra originalen. Vi vil se nærmere på hvilke endringer som er gjort og hvordan dette påvirker telefonens ytelse og brukeropplevelse.

HTC One A9 er lansert - Mobil
Bildekilde: www.klikk.no

Design og skjerm

One A9s beholder den elegante metallinnpakningen og det stilfulle designet som gjorde originalen populær. Telefonen har en 5-tommers skjerm, men i motsetning til One A9, har A9s en Super-LCD-skjerm med 720p-oppløsning. Dette er en markant endring fra originalens AMOLED-skjerm med 1080p-oppløsning.

Se også

Ytelse og lagring

HTC har valgt å utstyre One A9s med en Helio P10-brikke fra MediaTek, mens One A9 hadde en Snapdragon 617-brikke. Begge disse brikkene har åtte Cortex A53-kjerner, så det er ingen betydelige ytelsesforskjeller mellom de to modellene. One A9s kommer med opptil 32 GB lagringsplass og har fått en økning i batterikapasitet fra 2150 mAh til 2300 mAh.

HTC:- Det er Apple som kopierte oss! - ITavisen
Bildekilde: itavisen.no

Kamera og fingeravtrykkleser

Hovedkameraet på One A9s er på 13 megapiksler, mens frontkameraet byr på 5 megapiksler. Telefonen har også en fingeravtrykkleser, som tidligere modeller. Disse funksjonene bidrar til å opprettholde brukervennligheten og funksjonaliteten til HTC One A9-serien.

TEST: HTC One A9 – Bare luksuriøs på utsiden
Bildekilde: www.lydogbilde.no

Pris og tilgjengelighet

HTC har ikke oppgitt et spesifikt lanseringstidspunkt eller pris for One A9s ennå. Imidlertid har de indikert at telefonen vil ha en pris på rundt 300 euro, som tilsvarer omtrent 2800 kroner. Dette er betydelig lavere enn startprisen for One A9 i Norge, som er rundt 3500 kroner. Det er forventet at One A9s vil være tilgjengelig på markedet i nær fremtid.

Se også

Nyheter 10.01.2024, 12:41 49
Kan en 12 åring ha Snapchat?
Nyheter 10.01.2024, 13:35 42
Når kom bærbar PC?
Nyheter 13.02.2024, 04:31 50
Hvordan gå ut av inkognito?

Oppsummering

HTC har lansert en rimeligere utgave av One A9, kalt One A9s. Denne nye modellen beholder det populære designet og noen av de viktigste funksjonene fra originalen. Selv om det er noen endringer i skjermoppløsning og prosessor, forventes ikke store ytelsesforskjeller. Med en lavere pris vil One A9s være et attraktivt valg for brukere som ønsker en stilfull og funksjonell smarttelefon.

Kilder: Engadget

Мощный и красивый, но не флагман. Краткий обзор HTC One A9 — Ferra.ru
Bildekilde: www.ferra.ru