Hvordan fjerne noe fra fortsett å se på Netflix?

51

Få enkelt veiledning om hvordan du fjerner filmer eller TV-serier fra fortsett å se-listen på Netflix. Følg trinnene for å fjerne titler fra "Fortsett å se" på Netflix-appen eller nettstedet. Bli kvitt uferdige titler og hold oversikten over hva du faktisk ønsker å fortsette å se på Netflix.

På Netflix har brukere muligheten til å fortsette å se på uferdige filmer eller TV-serier fra der de slapp. Dette kan være nyttig for å huske hvor man stoppet, men noen ganger ønsker man kanskje å fjerne en film eller serie fra denne listen. For å fjerne noe fra "Fortsett å se" på Netflix, kan man følge disse enkle trinnene:

Slik tømmer du Fortsett å se-listen på Netflix | no.tab-tv.com
Bildekilde: global.tab-tv.com

Trinn 1: Åpne Netflix-appen eller gå til Netflix-nettstedet

Først må du åpne Netflix-appen på enheten din eller gå til Netflix-nettstedet ved å bruke nettleseren på datamaskinen din. Sørg for at du er logget inn på kontoen din.

Slik tømmer du Fortsett å se-listen på Netflix | no.tab-tv.com
Bildekilde: global.tab-tv.com

Trinn 2: Logg inn på din konto

Hvis du ikke allerede er logget inn, må du logge inn på Netflix-kontoen din ved å skrive inn riktig e-postadresse og passord.

Trinn 3: Naviger til "Profilen" din

Øverst til høyre på skjermen vil du se en profilikon. Klikk på dette ikonet for å få opp en nedtrekksmeny. Velg den profilen du ønsker å fjerne noe fra "Fortsett å se" -listen for.

Slik tømmer du Fortsett å se-listen på Netflix | no.tab-tv.com
Bildekilde: global.tab-tv.com

Trinn 4: Rull ned til "Fortsett å se"-delen på profilsiden

Når du er på profilsiden, rull nedover til du finner "Fortsett å se" -delen. Dette er der alle uferdige filmer og TV-serier vises.

Hvordan fjerne serier og filmer fra “Fortsett å se” på Netflix -  ForklarMeg.com
Bildekilde: forklarmeg.com

Trinn 5: Finn filmen eller TV-serien du ønsker å fjerne

Blant titlene i "Fortsett å se" -listen, finn filmen eller TV-serien du ønsker å fjerne. Du kan bla gjennom listen eller bruke søkefunksjonen for å finne den.

Trinn 6: Fjern filmen eller TV-serien

Når du har funnet filmen eller TV-serien du vil fjerne, hold markøren over den. Du vil legge merke til at det vises et lite symbol som ser ut som en sirkel med en strek gjennom den. Klikk på dette symbolet (vanligvis plassert i øvre høyre hjørne av bildet) for å fjerne filmen eller TV-serien fra "Fortsett å se" -listen.

Slik tømmer du Fortsett å se-listen på Netflix | no.tab-tv.com
Bildekilde: global.tab-tv.com

Trinn 7: Bekreft fjerningen

Etter å ha klikket på fjerningssymbolet, vil Netflix be deg om å bekrefte fjerningen. Du vil vanligvis få et spørsmål som "Er du sikker på at du vil fjerne denne tittelen fra 'Fortsett å se'?". Klikk på "Ja" eller tilsvarende bekreftelsesknapp for å fullføre fjerningen.

Etter at du har fulgt disse trinnene, vil filmen eller TV-serien du valgte å fjerne ikke lenger vises i "Fortsett å se" -delen av Netflix. Vær oppmerksom på at fjerning fra denne listen ikke påvirker fremdriften du har gjort i filmen eller TV-serien. Hvis du senere ønsker å fortsette å se den, kan du søke etter den og begynne der du slapp.

Det er verdt å merke seg at denne funksjonen for å fjerne titler fra "Fortsett å se" -listen er tilgjengelig på både Netflix-appen og nettstedet. Du kan bruke denne funksjonen på både mobil, nettbrett, smart-TV og datamaskin.

Slik tømmer du Fortsett å se-listen på Netflix | no.tab-tv.com
Bildekilde: global.tab-tv.com

Hva vil Wiki fortelle oss?

Hvordan fjerne noe fra fortsett å se på Netflix? På Netflix har brukere muligheten til å fortsette å se på uferdige filmer eller TV-serier fra der de slapp. Dette kan være nyttig for å huske hvor man stoppet, men noen ganger ønsker man kanskje å fjerne en film eller serie fra denne listen. For å fjerne noe fra "Fortsett å se" på Netflix, kan man følge disse enkle trinnene:

1. Åpne Netflix-appen eller gå til Netflix-nettstedet.

2. Logg inn på din konto.

3. Naviger til "Profilen" din, som er øverst til høyre på skjermen.

4. Rull ned til "Fortsett å se" -delen på profilsiden.

5. Finn filmen eller TV-serien du ønsker å fjerne.

6. Hold markøren over filmen eller TV-serien.

7. Klikk på det lille symbolet som ser ut som en sirkel med en strek gjennom den (vanligvis plassert i øvre høyre hjørne av bildet).

8. Filmen eller TV-serien vil nå bli fjernet fra "Fortsett å se" -listen, og den vil ikke lenger vises i denne delen av Netflix.

Det er verdt å merke seg at å fjerne noe fra "Fortsett å se" -listen betyr ikke at du vil miste fremgangen din. Hvis du senere ønsker å fortsette å se filmen eller TV-serien, kan du søke etter den og begynne der du slapp.

Folk spør også

Hvordan slette historikk på Netflix?

Jo, takket vre en liten skjult funksjon hos Netflix kan du n selektivt slette innhold fra loggen: G inn p innstillinger - din konto, og under profilinnstillingene velger du strmmehistorikk.

Fullstendig svar på www.dagbladet.no


Hvordan se historikk på Netflix?

Du kan se seriene og filmene som har blitt sett p hver profil p kontoen din. G til Konto-siden i en nettleser. pne innstillingene for Profil og foreldrekontroll for den aktuelle profilen. pne Strmmehistorikk.

Fullstendig svar på help.netflix.com


Hva er min liste på Netflix?

Slik ser du listen din Mobil enhet: Trykk p Mitt Netflix nederst til hyre, og s p Min liste. TV: Trykk venstre for pne appmenyen, og velg deretter Min liste. P startsiden: Rull ned til raden Min liste.

Fullstendig svar på help.netflix.com


Hvordan slette en bruker på Netflix?

G til kontosiden i en nettleser p datamaskinen eller telefonen din, og velg Avslutt medlemskap. Velg Sett p pause i n mned. Du kan ikke strmme eller laste ned filmer eller serier mens medlemskapet ditt er p pause, men du kan fortsatt bla gjennom innholdet p Netflix og legge til titler i Min liste.

Fullstendig svar på help.netflix.com


Videoer

Slik sletter du Fortsett å se på Netflix

Slik fjerner du Netflix Fortsett å se på TV

Staysman & Lazz - En godt stekt pizza

Skin Tags & Plantar Warts DISAPPEAR Overnight? [Best Home Remedies]

Straffen | Drama | Caly Film | Norsk tekstet

3 Miracle Shiatsu-punkter til massasje fjerner dramatisk posene under øynene dine

KORRUPSJON | Caly Film | Norsk tekstet

SYNDERNE | Caly Film | Norsk tekstet